Η συναυλία του Ρουβά

03.03.2003
Αγαπημένη μου Αγγελική,Το...ευρωπαϊκό του τουρ ξεκίνησε ο "διεθνής" αοιδός Sakis Ρουβάς, αρχής γενομένης από την Λαμία, ενώ πρόκειται να επισκεφτεί κι άλλες πόλεις
Αγαπημένη μου Αγγελική,


Το...ευρωπαϊκό του τουρ ξεκίνησε ο "διεθνής" αοιδός Sakis Ρουβάς, αρχής γενομένης από την Λαμία, ενώ πρόκειται να επισκεφτεί κι άλλες πόλεις όπως η Δράμα, τα Τρίκαλα, η Λάρισα κ.α. Η συναυλία του στην πρωτεύουσα της Φθιώτιδας σημείωσε μεγάλη επιτυχία με τις χιλιάδες "Ρουβίτσες "του νομού να κατακλύζουν το γήπεδο, όπου πραγματοποιήθηκε το χάπενινγκ.

Ο Sakis έφερε έναν ευρωπαϊκό αέρα και αυτό ήταν εμφανές στο πρόγραμμά του. Εκτός από τις μεγάλες επιτυχίες του που έχουν αφήσει εποχή: "Θα σου κάνω μακαρόνια με κιμά", "Αίμα δάκρυα και ιδρώτας", "Το κορίτσι της Ντίσκο" είπε και κλασικά ξένα ροκ τραγούδια, ξεσηκώνοντας περισσότερο τις ήδη ξεσηκωμένες "Ρουβίτσες". Βέβαια, ο μεγάλος χαμός έγινε την στιγμή που ο καλλιτέχνης - σε διεθνή πρότυπα - έβγαλε το πουκάμισο του, πέταξε το φανελάκι του και παρέμεινε ημίγυμνος στη σκηνή να χορεύει (καλύτερα να χοροπηδάει) κάνοντας το νεαρόκοσμο από κάτω να ουρλιάζει και να κλαίει από την μεγάλη συγκίνηση της στιγμής.

Αυτός για να τις ανταμείψει ανέβηκε πάνω στα κλειδώματα που τις χώριζαν από τη σκηνή και υποβασταζόμενος από δύο γεροδεμένα παλικάρια (δεν λέω καλός στα ακροβατικά, αλλά δεν είναι να το ρισκάρει με τις φανατισμένες από κάτω) πλησίασε τις "Ρουβίτσες" οι οποίες έδιναν μάχη προκειμένου να αγγίξουν το είδωλό τους. Όσες τυχερές, θα έχουν να θυμούνται πως τις χειροφίλησε ο Ρουβάς. Μετά το τέλος της συναυλίας, ο αοιδός έκανε (διεθνή να την πω, celebrity να την πω; Πάντως ελληνική δεν τη λέω) εμφάνιση φορώντας ένα λευκό μπουρνούζι. Ναι, όπως διάβασες. Σαν κάτι πυγμάχους ήταν ο καλλιτέχνης, αλλά για να υιοθετεί τέτοιο λουκ, κάτι παραπάνω θα έμαθε στα ξένα που πήγε. Πάντως, η εμφάνιση αυτή διόλου δεν χάλασε τις θαυμάστριες του, οι οποίες έδιναν μάχη να τον ακουμπήσουν. Ευτυχώς, γι αυτόν τα γεροδεμένα παλικάρια που είπαμε προηγουμένως, σχημάτισαν ασπίδα γύρω του και προστάτεψαν τον σταρ.

Υ.Γ.: Μαζί του ήταν και ο Ηλίας Ψινάκης και οι δύο φίλοι και συνεργάτες ήταν μες στην καλή χαρά. Εμ, με τέτοια επιτυχία που σημείωσε η συναυλία είναι να μην έχουν χαρά;