Οι παραξενιές της ντίβας Λοπέζ!

28.02.2003
Αγαπημένε μου Σωτήρη, Το θέμα των ημερών έχει γίνει η Τζένιφερ Λοπέζ στο Λονδίνο. Η γνωστή αοιδός και ηθοποιός βρίσκεται στην αγγλική πρωτεύουσα
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Το θέμα των ημερών έχει γίνει η Τζένιφερ Λοπέζ στο Λονδίνο. Η γνωστή αοιδός και ηθοποιός βρίσκεται στην αγγλική πρωτεύουσα, προκειμένου να προωθήσει τη νέα της ταινία "Η καμαριέρα του Μανχάταν". Ωστόσο, το Τζενιφεράκι έχει καταφέρει, όλα τα ταμπλόιντς να ασχολούνται με το τι φόρεσε, που πήγε και τι έκανε, παρά με την ταινία για την οποία θέλει και λέει πως είναι περήφανη για το θέμα της.

Εδώ, που τα λέμε τα θέλουν και τα οπίσθια της καθώς με την εκκεντρική συμπεριφορά της προκαλεί ακόμη και τον πιο αδιάφορο. Γιατί, δεν μπορεί να πιστεύεις αγάπη μου ότι θα περάσεις απαρατήρητη, όταν διανύεις μία απόσταση 200 μέτρων με μία πομπή λιμουζινών. Ναι, όπως σου τα γράφω είναι και το στόρι έχει ως εξής: η Λοπέζ ήθελε να πάει από το πολυτελέστατο ξενοδοχείο "Metropolitan Hotel" στο εξίσου πολυτελέστατο "Dorchester" τα οποία χωρίζει η μηδαμινή απόσταση των 200 μέτρων. Οι περισσότεροι πίστεψαν ότι θα πήγαινε με τα πόδια, προκειμένου να πάρει τον αέρα της στο μικρό παρκάκι, όμως όταν η Τζένιφερ ζήτησε ολόκληρη...αρμαθιά από λιμουζίνες τα είδαν όλα. Έτσι, έξι τέτοια αυτοκίνητα την συνόδεψαν κάνοντας την απόσταση 15 ολόκληρα λεπτά και σηκώνοντας τον κόσμο στο πόδι με τις παραξενιές της ντίβας.

Και δεν είναι μόνο αυτό. Στο ξενοδοχείο όπου διαμένει έχει κλείσει 14 σουίτες για τα 30 μέλη της συνοδείας της (έναντι του ευτελούς ποσού των 14 χιλιάδων δολαρίων τη βραδιά), ενώ έφερε μαζί της 66 βαλίτσες. Υπόψη, ζήτημα να μείνει μία εβδομάδα. Επίσης, ζήτησε από τους καμαρώτους να αλλάξουν την σουίτα που θα μείνει και να βάλουν λευκά σεντόνια, καλύμματα, κουρτίνες, αλλά και να έχουν πανάκριβα κεριά και σαμπάνια παγωμένη. Και μετά σου λέει ότι ο ρόλος της καμαριέρας στην ταινία την αγγίζει γιατί μοιάζει πολύ με την ζωή της. Πάντως, ο συμπρωταγωνιστής της Ρέιφ Φάινς μιλάει για την Τζένιφερ με τα καλύτερα λόγια.