Έφυγε από το σπίτι η ΑΘηνά Ωνάση!

27.02.2003
Αγαπημένε μου Σωτήρη, Μπαϊράκι σήκωσε η Αθηνά Ωνάση και την έκανε από το σπίτι της με ελαφρά πηδηματάκια. Η νεαρή κληρονόμος, πριν λίγες μέρες, εγκατέλειψε την οικογενειακή της στέγη
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Μπαϊράκι σήκωσε η Αθηνά Ωνάση και την έκανε από το σπίτι της με ελαφρά πηδηματάκια. Η νεαρή κληρονόμος, πριν λίγες μέρες, εγκατέλειψε την οικογενειακή της στέγη - ένα πολυτελέστατο ρετιρέ στις Βρυξέλλες - και πήγε εγκαταστάθηκε στο ταπεινό, πλην ωραίο, δυαράκι του Αλφόνσο Αλβάρο ντε Μιράντα Νέτο (ή αλλιώς Doda -μεσοεπιθετικός της Santos είναι;), σε προάστιο της πόλης. Την είδηση έγραψε η βρετανική εφημερίδα "Daily Mail" κι επιβεβαίωσαν - ως είθισται σε τέτοιες περιπτώσεις - οι γείτονες.

"Την είδαμε να ψωνίζει στο σούπερ μάρκετ και μετά να κάνει βόλτα τον σκύλο της στο πάρκο" είπαν με ενθουσιασμό οι...αυτόπτες μάρτυρες, οι οποίοι έσπευσαν να συμπληρώσουν: "Είναι πολύ απλή και γλυκιά κοπέλα". Σε αυτό, οι "ψυχολόγοι" γείτονες έχουν απόλυτο δίκιο καθώς όλοι έχουν να μιλάνε για την απλότητα της νεαρής Ωνάση. Αυτό, άλλωστε φαίνεται από το γεγονός ότι εγκατέλειψε την ζωή μες στα πούπουλα που της προσέφερε ο Τιερί Ρουσέλ, για να πάει στο ενοίκιο.

Αλήθεια, τι λέει για όλα αυτά ο πατέρας της; Όπως φαίνεται δεν συμφωνεί καθόλου μαζί της, όμως όλες οι προσπάθειες του να την μεταπείσει έπεσαν στο κενό. Η Αθηνά - γνήσιο τέκνο των Ωνάσηδων - ήταν απόλυτη στην απόφασή της και δεν άκουγε κανέναν. Ούτε ακόμη και την άποψη του Ρουσέλ να πάνε μαζί της πακέτο οι σωματοφύλακες που την φυλάνε. Η Αθηνά δεν θέλει να την ακολουθούν συνέχεια κατά πόδας, διότι επιθυμεί να έχει μία φυσιολογική ζωή όπως όλες οι κοπέλες της ηλικίας της. Κι απ' ότι φαίνεται είναι αποφασισμένη να το πετύχει.