Έπαιξαν ξύλο Άφλεκ - Ντέιμοντ

27.02.2003
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Έχει βουίξει το Χόλιγουντ τον τελευταίο καιρό με τις φήμες που κυκλοφορούν ότι τάχα ο Μπεν Αφλεκ με τον Ματ Ντέιμοντ πιάστηκαν στα χέρια
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Έχει βουίξει το Χόλιγουντ τον τελευταίο καιρό με τις φήμες που κυκλοφορούν ότι τάχα ο Μπεν Αφλεκ με τον Ματ Ντέιμοντ πιάστηκαν στα χέρια και αιτία είναι η Τζένιφερ Λοπέζ. Ο Δάμων και ο ΦΙντίας της "Μέκκας" του κινηματογράφου, κυκλοφορούν τελευταία με μαυρισμένα μάτια, με αποτέλεσμα να έρθουν να φουντώσουν οι φήμες ότι πλακώθηκαν μεταξύ τους.

Οι ίδιοι τηρούν σιγή ιχθύος. Αν και ο Μπεν εμμέσως πλην σαφώς άφησε να εννοηθεί πως τον οφθαλμό του "βούλωσε" ο κολλητός του. Ο Ματ, πάλι όταν έκανε εμφάνιση στα πλατό της νέας του ταινίας αλά Μπραντ Πιτ στο "Fight Club", το μόνο που παραδέχτηκε ήταν ότι έμπλεξε σε έναν καβγά, χωρίς να δώσει περαιτέρω λεπτομέρειες που το έπαθε και από ποιον. Ωστόσο, επειδή εκεί πέρα στο Χόλιγουντ είναι γάτες οι άνθρωποι, αμέσως είπαν "τι κάνει νιάου νιάου στα κεραμίδια;" καταλήγοντας στο άνωθεν συμπέρασμα.

Η αλήθεια είναι πως υπάρχει ένας συγκεκριμένος σοβαρός λόγος που οι δύο κολλητοί θα μπορούσαν να έρθουν στα χέρια κι όπως ανέφερα αυτός είναι η Τζένιφερ Λοπέζ. Ο Ντέιμοντ από την αρχή δεν είδε με καλό μάτι τον δεσμό του Μπεν με την εν λόγω αοιδό, ενώ όταν του ανακοίνωσε πως θα την παντρευτεί έσπευσε να τον...συνετίσει. Η Τζένιφερ, από την άλλη, βλέποντας ότι ο Ματ πάει να της καταστρέψει τον δεσμό, τον απομάκρυνε από τον Μπεν προκειμένου να έχει το κεφάλι της ήσυχο. Οπότε, δεν αποκλείεται οι δύο άνδρες να είχαν καβγά για το θέμα αυτό και πάνω στην κουβέντα να άναψαν τα αίματα και να έπεσαν οι ανάποδες. Κοινώς, έγινε χαμός στο ίσωμα.