Διάσημοι προς ενοικίαση!

26.02.2003
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Πως θα σου φαινόταν αν έβλεπες στις μικρές αγγελίες το εξής: "διάσημος τραγουδιστής, πρώτο όνομα στην δισκογραφία, με χρυσούς και πλατινένιους δίσκους στο ενεργητικό του
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Πως θα σου φαινόταν αν έβλεπες στις μικρές αγγελίες το εξής: "διάσημος τραγουδιστής, πρώτο όνομα στην δισκογραφία, με χρυσούς και πλατινένιους δίσκους στο ενεργητικό του, ενοικιάζεται για πάρτι. Γίνονται και φιλικές τιμές". Μάλλον κομμάτι απίθανο το βλέπεις, όμως έτσι που το πάνε διάσημοι ξένοι αοιδοί, οι οποίοι στην κυριολεξία ενοικιάζονται για διάφορα events, στο τέλος θα βάλουν και αγγελία.

Σύμφωνα, με δημοσίευμα γνωστού περιοδικού του εξωτερικού, μεγάλα ονόματα της ξένης δισκογραφίας, όπως οι Ρόλινγκ Στόουνς, ο Μάικλ Τζάκσον, η Κάιλι Μινόγκ έναντι αδράς αμοιβής (μιλάμε για αστρονομικά ποσά) πηγαίνουν σε πάρτι, πίνουν το ποτό τους, τρώνε τα καναπεδάκια τους και στο τέλος λένε ένα ασματάκι για να διασκεδάσουν οι προσκεκλημένοι. Πέρσι, ο τεξανός μεγιστάνας David Boderman γιόρτασε τα 60α γενέθλια του έχοντας ως υψηλούς προσκεκλημένους τον Ρόμπιν Γουίλιαμς και τους Ρόλινγκ Στόουνς, οι οποίοι προκειμένου να μοιραστούν μαζί του το ευτυχές γεγονός εισέπραξαν τα...ευτελή ποσά των 300 χιλιάδων δολαρίων και έξι εκατομμύριων 750 χιλιάδων δολαρίων αντίστοιχα. Είναι αλήθεια, πως τα άνωθεν ποσά δεν του έλειψαν από την τσέπη καθότι μεγιστάνας, ενώ άξιζε τον κόπο καθώς στο Τέξας ακόμη μιλάνε για το πάρτι αυτό.

Οικονομικό πρόβλημα εννοείται πως δεν έχει επίσης ο Σουλτάνος του Μπρούνεϊ, ο οποίος κάθε χρόνο στα γενέθλια του φέρνει μεγάλα ονόματα της δισκογραφίας για να πουν έστω ένα τραγουδάκι. Φέτος, είχε την Κάιλι Μινόγκ, η οποία εισέπραξε το ποσό του ενός εκατομμυρίου δολαρίων, ενώ τα προηγούμενα χρόνια αστέρια του ίδιου μεγέθους είχαν παρελαύνει από το παλάτι του. Το 1996 με τα ίδια χρήματα είχε φέρει την Γουίτνεϊ Χιούστον, ενώ έδωσε κάτι πολύ παραπάνω (15 εκατομμύρια δολάρια) στον Μάικλ Τζάκσον για τρεις prive εμφανίσεις.

Άλλοι επώνυμοι προς ενοικίαση είναι οι: Aerosmith (2 εκατ. δολάρια ), Bob Dylan ( 2 εκ. δολάρια) και Faith Hill (μόνο 150 χιλιάδες δολάρια). Πάντως, για να λέμε και του στραβού το δίκιο, υπάρχουν καλλιτέχνες οι οποίοι δεν...χρηματίζονται με αυτόν τον τρόπο. Ο Στινγκ και ο Μπρους Σπρινγκστιν ας πούμε, ούτε που θέλουν να ακούνε για ενοικιάσεις, ενώ αν κάποιος τους πλησιάσει γι αυτό τον σκοπό, μπορώ να σου πω ότι...κινδυνεύει!