Ξαναπαντρεύεται ο Έμινεμ

26.02.2003
Αγαπημένη μου Αγγελική, Την σοφή κουβέντα "όταν ραγίσει το γυαλί, δεν ξανακολλάει" που κάποτε είχε τραγουδήσει ο Ντίμης Κόκοτας, απ' ότι φαίνεται ο Έμινεμ δεν την έχει κατά νου.
Αγαπημένη μου Αγγελική,


"όταν ραγίσει το γυαλί, δεν ξανακολλάει" που κάποτε είχε τραγουδήσει ο Ντίμης Κόκοτας, απ' ότι φαίνεται ο Έμινεμ (συνάδελφος του Κόκοτα) δεν την έχει κατά νου. Δεν εξηγείται διαφορετικά το γεγονός ότι ο διάσημος ράπερ πρόκειται να παντρευτεί για δεύτερη φορά την Κιμ, με την οποία είχαν χωρίσει το 2001. Το ζευγάρι εδώ και λίγο καιρό, έριξε "γέφυρες" επανασύνδεσης για χάρη της κόρης τους, Χάιλι καταφέρνοντας τελικά να αναθερμάνουν τον έρωτα τους.

Έκτοτε, είναι συνέχεια μαζί, ερωτευμένοι περισσότερο από ποτέ, ενώ κάνουν σχέδια για τον δεύτερο γάμο τους, που κατά πάσα πιθανότητα θα γίνει στο τέλος του χρόνου. Μάλιστα, σύσσωμη η φαμίλια (μαζί και η κόρη της Κιμ από προηγούμενη σχέση) έχει μετακομίσει στο σπίτι του Έμινεμ στο Μίσιγκαν. Όσον αφορά τα βαριά λόγια που αντάλλαξαν όταν χώρισαν πριν δύο χρόνια, ανήκουν πλέον στο παρελθόν. Τι κι αν ο εκκεντρικός ράπερ με αφορμή το διαζύγιο τους είχε ξεκατινιάσει την Κιμ, μέσα από τα τραγούδια του;

Ο περίφημος στίχος (δικός του έτσι;) που την αποκαλούσε "crying bitch" και περιέγραφε πόσο πολύ ήθελε να την σκοτώσει, είναι περασμένος ξεχασμένος. Η πρώην και συγχρόνως μέλλουσα σύζυγός του, δεν κρατάει κακία καθώς κι αυτή δεν πήγε πίσω, εκτοξεύοντας ουκ ολίγες κακίες για την πάρτη του. Πάντως, μες στα ζουμιά και τα μέλια που τους έχουν "πνίξει" τελευταία, ο Έμινεμ σκέφτηκε να προστατεύσει το συμφέρον του. Τι εννοώ; Πρόκειται να βάλει την Κιμ να υπογράψει προγαμιαίο συμβόλαιο, σύμφωνα με το οποίο σε περίπτωση δεύτερου διαζυγίου να μην έχει δικαιώματα πάνω στην 75 εκατομμυρίων δολαρίων περιουσία του. Όχι, παίζουμε!