Ο αρραβώνας της Λιβ Τάιλερ

21.02.2001
Το πρώτο βήμα πριν το γάμο έκανε η Λιβ Τάιλερ. Η γνωστή ηθοποιός και κόρη του τραγουδιστή των "Aerosmith" αρραβωνιάστηκε ανήμερα του "Αγίου Βαλεντίνου" τον αγαπημένο της Ρόιστον Λάνγκντον. Η χαρά της 23χρονης κοπέλας είναι απερίγραπτη, το ίδιο και των γονιών της.
Το πρώτο βήμα πριν το γάμο έκανε η Λιβ Τάιλερ. Η γνωστή ηθοποιός και κόρη του τραγουδιστή των "Aerosmith" αρραβωνιάστηκε ανήμερα του "Αγίου Βαλεντίνου" τον αγαπημένο της Ρόιστον Λάνγκντον. Η χαρά της 23χρονης κοπέλας είναι απερίγραπτη, το ίδιο και των γονιών της, οι οποίοι μπορεί ποτέ να μην παντρεύτηκαν είδαν όμως με καλό μάτι το γάμο της κόρης τους.
Ο μπαμπάς Τάιλερ, λέγεται πως είναι ιδιαίτερα ικανοποιημένος από την επιλογή της κόρης του, καθώς ο γαμπρός είναι επίσης μουσικός και μάλιστα "αστέρι" του ροκ εν ρολ (είναι ο τραγουδιστής του συγκροτήματος "Spacehog"). "Ανατρίχιασα" είπε η μητέρα της Μπέμπε Μπούελ, όταν άκουσε για τους αρραβώνες της κόρης της. Και δεν είναι δύσκολο να καταλάβουμε γιατί.
Οι μελλόνυμφοι γνωρίστηκαν το 1998, λίγο μετά το χωρισμό της γλυκιάς ηθοποιού με το συνάδελφό της Χοακίν Φοίνιξ. Στο διάστημα αυτό ακούστηκαν πολλά γύρω από το πρόσωπό τους και κυρίως για τη Λιβ, την οποία πολλά ταμπλόιντ είχαν χαρακτηρίσει "λεσβία", φέροντάς τη "φιλενάδα" της Ντρού Μπάριμορ. Τελικά, όπως απεδείχθη τα εκάστοτε δημοσιεύματα δεν άγγιξαν το ζευγάρι, το οποίο ερωτευμένο παρά ποτέ συνεχίζει ακάθεκτο.
Η μελαχρινή ηθοποιός υποδύθηκε την κόρη του Μπρούς Γουίλις στην ταινία "Αρμαγεδών", ενώ γνωστή στο ευρύ κοινό έγινε από ένα video clip των "Aerosmith" μαζί με την Αλίσια Σιλβερστόουν. Σε μια εμφάνιση πράγματι ...καυτή.