Άλλοι μαζεύουν σπιρτόκουτα και άλλοι...Λαμποργκίνι

21.02.2001
Χόμπι ίδια με των κοινών "θνητών" έχουν οι "επώνυμοι" της show-biz, οι οποίοι με κάθε ευκαιρία επιδεικνύουν περήφανοι τις μικρές ή μεγάλες συλλογές τους. Ο Στράτος Τζώρτζογλου μαζεύει γραμματόσημα, ο Απόστολος Γκλέτσος αυτοκινητάκια μινιατούρες και ο Πάνος Μιχαλόπουλος σπιρτόκουτα.
Χόμπι ίδια με των κοινών "θνητών" έχουν οι "επώνυμοι" της show-biz, οι οποίοι με κάθε ευκαιρία επιδεικνύουν περήφανοι τις μικρές ή μεγάλες συλλογές τους. Ο Στράτος Τζώρτζογλου μαζεύει γραμματόσημα, ο Απόστολος Γκλέτσος αυτοκινητάκια μινιατούρες και ο Πάνος Μιχαλόπουλος σπιρτόκουτα. Η Βίκυ Κουλιανού πάλι αρέσκεται στο να αποξηραίνει λουλούδια, με αποτέλεσμα το σπίτι της να "κατακλύζεται" από αυτά, ενώ η Πέμυ Ζούνη κάθε καλοκαίρι παίρνει ως "ενθύμια από τις παραλίες που επισκέπτεται όστρακα και βοτσαλάκια.
Ο Λαυρέντης Μαχαιρίτσας συγκεντρώνει κομπολόγια, η Λίτσα Γιαγκούση κουτάκια από κοσμήματα και ο Αλκίνοος Ιωαννίδης κέρματα. Αξιόλογη είναι η συλλογή από κούκλες της Μαρίας Τζομπανάκη, ενώ ο συμπρωταγωνιστής της στο θέατρο Γιώργος Παρτσαλάκης έχει συλλογή από αναπτήρες (όσοι βρεθείτε μαζί του στην ίδια παρέα καλό είναι να κρύψετε τους δικούς σας).
Άλλοι πάλι καλλιτέχνες αρέσκονται σε πιο ακριβές συλλογές, καθότι έχουν τον "τρόπο". Έτσι, ο Νότης Σφακιανάκης, ο οποίος δεν φείδεται χρημάτων διαθέτει μια συλλογή από πανάκριβα αυτοκίνητα, όπως η κίτρινη "Λαμποργκίνι" του. Η συνάδελφός του Δέσποινα Βανδή -λέγεται- πως διαθέτει στην γκαρνταρόμπα της 100 καπέλα, από γνωστούς οίκους μόδας, αφού αυτή είναι η φετινή της μανία. Και φαίνεται.