Ένα "φύλλο συκης" για τον Γουίλιαμς

20.02.2001
Θέμα σε ημερίδα Ψυχολογίας μπορεί να αποτελέσει η περίπτωση του Βρετανού ποπ τραγουδιστή Ρόμπι Γουίλιαμς, με τον τίτλο "Επιδειξιομανία: Τι την προκαλεί και πως μπορείτε να την αντιμετωπίσετε". Σε αυτό το "κακό" συμπέρασμα οδηγεί το τελευταίο χτύπημα του στη συναυλία που έδωσε την περασμένη Κυριακή στο Αμβούργο, όπου ενώπιον 7.000 θεατών αποκάλυψε τα οπίσθια του.
Θέμα σε ημερίδα Ψυχολογίας μπορεί να αποτελέσει η περίπτωση του Βρετανού ποπ τραγουδιστή Ρόμπι Γουίλιαμς, με τον τίτλο "Επιδειξιομανία: Τι την προκαλεί και πως μπορείτε να την αντιμετωπίσετε". Σε αυτό το "κακό" συμπέρασμα οδηγεί το τελευταίο χτύπημα του πρώην "Take That", στη συναυλία που έδωσε την περασμένη Κυριακή στο Αμβούργο. Ενώπιον 7.000 θεατών - στο τέλος της εμφάνισης- πέταξε τα ρούχα, αποκαλύπτοντας τα οπίσθια του.
"Αφιερωμένο εξαιρετικά" είπε ο Ρόμπι, κλείνοντας "πονηρά" το μάτι στις θηλυκές παρουσίες του συναυλιακού χώρου. Και δεν ήταν μόνο αυτό, αφού λίγο πριν "εκστασιασμένος" φώναζε στον κόσμο "Σας αγαπώ όλους". Αυτοί του ανταπέδωσαν με την ενεργή συμμετοχή τους καθόλη τη διάρκεια της συναυλίας, χειροκροτώντας το "ίνδαλμά" τους, κάθε φορά που αυτός επιδιδόταν σε...τρελίτσες.
Ο Γουίλιαμς είναι γνωστός για τον ιδιόρρυθμο χαρακτήρα του και τις αψυχολόγητες -πολλές φορές- πράξεις του. Το τελευταίο του "κατόρθωμα" ανεξάρτητα από το σκοπό που ήθελε να εξυπηρετήσει, αποτέλεσε την καλύτερη διαφήμιση για τις συναυλίες που πρόκειται να δώσει τις επόμενες ημέρες στην Γερμανία. Τα εισιτήρια έχουν κιόλας εξαντληθεί, ενώ μεγάλος αριθμός αυτών προπωλήθηκε στη μαύρη αγορά τρεις φορές πάνω από την κανονική τιμή.