Ο Καρεμπέ και η "τιμή" της Αντριάνα!

25.02.2003
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Από το βράδυ της Κυριακής τα φώτα της δημοσιότητας έχουν πέσει και πάλι πάνω στο ζεύγος Κριστιάν Καρεμπέ - Αντριάνα Σκλεναρίκοβα. Η ανάρμοστη συμπεριφορά
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Από το βράδυ της Κυριακής τα φώτα της δημοσιότητας έχουν πέσει και πάλι πάνω στο ζεύγος Κριστιάν Καρεμπέ - Αντριάνα Σκλεναρίκοβα. Η ανάρμοστη συμπεριφορά του γνωστού ποδοσφαιριστή, στον αγώνα με τον ΠΑΟΚ, όπου άρχισε στις κουτουλιές, στα κεφαλοκλειδώματα και τις μπουνιές τους αντιπάλους του, ήταν η αιτία τα περισσότερα Μέσα Ενημέρωσης να θυμηθούν το διάσημο ζευγάρι και να αρχίσουν τα δικά τους. Αφού η Αντριάνα δεν έκανε κι άλλη γυμνή φωτογράφηση ή δεν κυκλοφόρησαν νεότερες φήμες για επικείμενο διαζύγιο, η αποβολή του Καρεμπέ ήταν ο, τι καλύτερο μπορούσε να συμβεί.

Μετά από καιρό, λοιπόν, είδαμε πρωτοσέλιδο την Αντριάνα η οποία λέγεται πως έμπηξε τα κλάματα, σαν είδε τα γεγονότα - με πρωταγωνιστή τον σύζυγό της - στην Ριζούπολη. Φανερά ανήσυχη, πήρε το αυτοκίνητο και πήγε στο γήπεδο να παραλάβει τον Κριστιάν, ο οποίος μία ώρα μετά το τέλος του αγώνα ήταν ακόμη εκτός εαυτού. Είδε κι έπαθε, όπως μάθαμε, η γυναίκα μέχρι να τον καλμάρει και αφού τα κατάφερε, ξανά μανά έμπηξε τα κλάματα (καλύτερα: ξέσπασε σε λυγμούς) γιατί σου λέει ο Κριστιάν δεν είναι τέτοιος "παλιοχαρακτήρας". Στην ιστορία δόθηκε και μία άλλη διάσταση, τω όντι ρομαντική. Τα σενάρια που κυκλοφορούν - και πίστεψε με είναι πολλά - έχουν ένα κοινό σημείο αναφοράς: την Αντριάνα.

Σύμφωνα με αυτά, ο Οκκάς και ο Καφές (παίκτες του ΠΑΟΚ) αντί να παίζουν μπάλα, κοίταγαν πως να κάνουν κουτσομπολιό ενημερώνοντας τον Καρεμπέ για τα όσα είχαν διαβάσει στο National Enquirer, στην Star και στο Hello, σχετικά με την γυναίκα του και διάφορα...παραστρατήματα αυτής. Από πού νομίζεις έμαθε ο Καφές ότι η Σκλεναρίκοβα τον τελευταίο καιρό είναι όλο πίτσι, πίτσι με τον Ντελόν (πατήρ ή υιό, θα σε γελάσω) και του το σφύριξε; Κι αν απορείς, αν οι δυο παίκτες του ΠΑΟΚ ομιλούν την αγγλική, σε ενημερώνω πως την ξέρουν φαρσί. Γιατί, μόνο κάποιος γλωσσομαθείς μπορεί να πει στα γρήγορα (χωρίς να καθίσει να σκεφτεί και να κομπιάσει): "Αυτά κάνετε και στην Αφρική, ρε αράπη" ή "Σκυλάραπα, η Αντριάνα μπιπ με τον Ντελόν". Αλήθεια, ο "σκυλάραπας" στην Αγγλική είναι "Black dog"; Ο, τι κι αν συνέβη στην πραγματικότητα, δύο είναι τα σίγουρα. Πρώτον, ασχολούμαστε ξανά με το διάσημο ζεύγος και δεύτερον ο Καρεμπέ έκανε μεγάλο κακό στους συναθλητές του, διότι τώρα όλες οι γυναίκες των ποδοσφαιριστών θα ασκήσουν βέτο στους συζύγους να "ξεπλένουν" έτσι την τιμή τους, κάθε φορά που ο αντίπαλος θα τις βρίσει. Το θέμα είναι να μην ζητήσουν τίποτε τέτοιο και οι μανάδες τους, διότι στο τέλος θα παίζουν μόνο τα ορφανά και τα μπακούρια!