"Ρόμπα" για χάρη της Μινόγκ!

24.02.2003
Αγαπημένη μου Αγγελική,Ρεζίλι των σκυλιών σε ένα απίστευτου κάλλους σκηνικό έγιναν τις προάλλες ο πρώην της Κάιλι Μινόγκ, James Gooding, αλλά και η ίδια η αοιδός.
Αγαπημένη μου Αγγελική,


Ρεζίλι των σκυλιών σε ένα απίστευτου κάλλους σκηνικό έγιναν τις προάλλες ο πρώην της Κάιλι Μινόγκ, James Gooding, αλλά και η ίδια η αοιδός. Ο Τζέιμς τυφλωμένος από ζήλια που είδε την Κάιλι στα "Βρετανικά βραβεία" να επιτρέπει στον Τζάστιν Τιμπερλέικ (πρώην της Μπρίτνεϊ Σπίαρς) να την κουτουπώνει στα οπίσθια την ώρα του ντουέτο τους, αποφάσισε να λάβει δράση μπας και ξεπλύνει την ντροπή του πρώην αγαπημένου. Η δράση που ανέλαβε θυμίζει κάτι από ταινία του Χόλιγουντ, όπου ο κόμματος πρώην πηγαίνει και ζητάει εξηγήσεις από την επίσης κόμματος πρώην, γιατί τον έναν άνδρα παίρνει και τον άλλον αφήνει και στην τελική πως μπόρεσε και τον ξεπέρασε τόσο εύκολα.

Το σκηνικό έλαβε χώρα στο πάρτι που έγινε μετά την τελετή απονομής και στο οποίο η Κάιλι είχε πάει με την αδελφή της, Ντάνι. Εκεί, η διάσημη αοιδός καθόταν στο ίδιο τραπέζι με την Τζάνετ Τζάκσον και - άκουσον άκουσον - με τον Τζάστιν Τιμπερλέικ. Ο Τζέιμς μπήκε ακάλεστος στην αίθουσα, με σκοπό να ρωτήσει την Κάιλι, γιατί επέτρεψε στον Τίμπερλέικ να την κουτουπώσει. Όταν, όμως, την είδε να είναι μαζί του στο ίδιο τραπέζι, ανέβασε ρυθμούς και οι επόμενες σκηνές που ακολούθησαν, μόνο με μία έκφραση μπορούν να χαρακτηριστούν: έγινε της "Τρελής το πανηγύρι". Η Μινόγκ, μόλις είδε τα σκούρα και το ρεζίλι να έρχονται, πήρε την αδελφή της να φύγουν από το πάρτι. Έλα, όμως, που το μανεκένε δεν είχε σκοπό να σταματήσει εκεί. Την έπιασε από το μπράτσο κι άρχισε να της ζητά εξηγήσεις, για ο, τι του ερχόταν στο μυαλό. Ένα από αυτά ήταν και τα "ύποπτα" ραντεβού που έχει τελευταία με τον τραγουδιστή Jay Kay.

Πάντως, ο Τζέιμς δεν έχει και άδικο για τις κατηγόριες που εκτόξευσε στην Κάιλι καθότι η αλήθεια είναι πως αυτή είναι κομμάτι...αχόρταγη στους άνδρες. Ας πούμε, του Αγίου Βαλεντίνου είχε ρομαντικό δείπνο με το μανεκένε και την επομένη κλείστηκε σε ξενοδοχείο με τον Kay. Κι όχι μόνο αυτό, αλλά πριν το πάρτι - όπου έγινε ο προαναφερθείς χαμός - είχε πάει για φαγητό με τον Τιμπερλέικ.