Ο Παφ Ντάντι καλοβλέπει την Αθηνά Ωνάση!

25.02.2003
Αγαπημένε μου Σωτήρη, Στο μάτι φαίνεται πως έχει βάλει την Αθηνά Ωνάση, ο Παφ Ντάντι. Ο διάσημης ράπερ - του οποίου ο έκλυτος βίος δεν είναι και ο ιδανικότερος
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Στο μάτι φαίνεται πως έχει βάλει την Αθηνά Ωνάση, ο Παφ Ντάντι. Ο διάσημης ράπερ - του οποίου ο έκλυτος βίος δεν είναι και ο ιδανικότερος για μία κοπέλα όπως η Αθηνά - έχει πάρει τα αυτιά των φίλων του, πως θέλει όσο τίποτε να την γνωρίσει από κοντά. Το γεγονός ότι η γόνος των Ωνάσηδων τον τελευταίο καιρό συνδέεται ερωτικά με τον Αλφόνσο Αλβάρο ντε Μιράντα Νέτο και μάλιστα είναι σφόδρα ερωτευμένη μαζί του, διόλου τον πτοεί καθώς ο Παφ έχει βγάλει και σχέδια για την γνωριμία.

Όπως λέει στους φίλους του, έχει βάλει στόχο μέχρι το τέλος του χρόνου αυτού, να έχει κατακτήσει την Αθηνά. Μάλιστα, σκέφτεται το καλοκαίρι να την προσκαλέσει στο κότερο του να κάνουν κρουαζιέρα, ενώ για να πετύχει τον σκοπό του, αυτός θα κοιμάται στο δωμάτιο του και αυτή στο δικό της (μην τρομάξει κιόλας η κοπέλα). "Θα είμαι καλό παιδί" λέει στους φίλους του κι αυτοί γελάνε μέχρι δακρύων με τα όσα ακούνε.

Πάντως, συμμερίζονται το "κόλλημα" που έχει φάει το κολλητάρι τους, διότι όπως λένε η Αθηνά πέρα από μία πάμπλουτη νεαρά, έχει και καλό όνομα στην κοινωνία. Ούτως ειπείν, είναι μία από τις διασημότερες εκπροσώπους του διεθνούς τζετ σετ, οπότε μπορεί να δώσει λίγη από την χλιδή της και στον Ντάντι. Γιατί, ως γνωστών "μαζί με τον βασιλικό ποτίζεται και η γλάστρα". Πάντως, τον 33χρονο ράπερ δεν πρέπει να τον χαλάει, σε περίπτωση που δεν γίνουν ζευγάρι (και είναι σίγουρο αυτό), να μείνουν δυο καλοί φίλοι.