Μαζί επί πίστας Ρουβάς - Τσαλίκης!

20.02.2003
Αγαπημένη μου Αγγελική,Το όνειρο των "Ρουβίτσων" και των "Τσαλικίτσων" να δουν τα είδωλα τους, Σάκη Ρουβά και Γιώργο Τσαλίκη αντίστοιχα, να συνυπάρχουν στην ίδια πίστα
Αγαπημένη μου Αγγελική,


Το όνειρο των "Ρουβίτσων" και των "Τσαλικίτσων" να δουν τα είδωλα τους, Σάκη Ρουβά και Γιώργο Τσαλίκη αντίστοιχα, να συνυπάρχουν στην ίδια πίστα, ως φαίνεται παίρνει σάρκα και οστά. Οι δύο καλλιτέχνες - όπως έγινε γνωστό - το βράδυ της Κυριακής έδωσαν τα χέρια για να εμφανιστούν από τα τέλη Απριλίου και για ενάμιση μήνα περίπου, στο "Διογένης Παλλάς". Η ιδέα της συνεργασίας των δύο ανδρών, οι οποίοι σημειωτέων συνδέονται με στενή φιλία, είχε πέσει στο τραπέζι εδώ και καιρό, όμως "καρποφόρησε" τώρα.

Αν πάλι ανησυχείς μήπως αυτή ναυαγήσει, όπως καλή ώρα τότε με το REX, όταν δηλαδή ο Τσαλίκης είχε πληροφορηθεί από τα περιοδικά για την άφιξη του Sakis και την έκανε με ελαφρά πηδηματάκια, σου λέω πως δεν υπάρχει τέτοια περίπτωση. Κατά το "των φρονίμων τα παιδιά, πριν πεινάσουν μαγειρεύουν" προτού δώσουν τα χέρια κανόνισαν και την παραμικρή λεπτομέρεια. Από τα χρήματα που θα λαμβάνει ο καθένας, μέχρι - το κυριότερο - την ώρα που θα είναι πάνω στην πίστα. Λόγω της φιλίας τους και της καλής καρδιάς, στις διαπραγματεύσεις δεν αντιμετώπισαν ιδιαίτερο πρόβλημα και γρήγορα έδωσαν τα χέρια.

Έτσι, ο Sakis και ο Γιώργος θα παίρνουν έκαστος (όπως φημολογείται) νυχτοκάματο της τάξεως των 6 χιλιάδων ευρώ (περίπου 2 εκατομμύρια δραχμές). Στα του προγράμματος, αυτό θα το ανοίγει στις 12.30 μέχρι και τη 1.30 ο Ρουβάς, για να πάρει την σκυτάλη ο Τσαλίκης μέχρι τις 2.30. Στη συνέχεια για μισή ώρα θα εμφανιστούν μαζί επί πίστας, ενώ το πρόγραμμα θα κλείσει ο "Σε, σε" που είναι και...μανούλα στο να ξεσηκώνει κόσμο. Άλλωστε, αυτός είναι και ο λαϊκός του σχήματος. Τέλος, οι εμφανίσεις θα ξεκινήσουν πιθανότατα την Κυριακή του Πάσχα (27 Απριλίου), λίγες μέρες μετά το κλείσιμο του "Απόλλωνα", όπου ο Τσαλίκης εμφανίζεται με την Καίτη Γαρμπή. Είδες, πως φαίνεται ο παντρεμένος άνδρας; Κεφάλι δεν σηκώνει από την δουλειά.