Η Βίσση έγινε...άνδρας!

20.02.2003
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Πρωτοτυπεί και πάλι η Αννα Βίσση, ανοίγοντας ένα νέο δρόμο στα video clip. Αφού λάνσαρε την μόδα με τα "τροχαία" και τις πεθαμένες που ανασταίνονται με ένα φιλί ή βλέμμα
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Πρωτοτυπεί και πάλι η Αννα Βίσση, ανοίγοντας ένα νέο δρόμο στα video clip. Αφού λάνσαρε την μόδα με τα "τροχαία" και τις πεθαμένες που ανασταίνονται με ένα φιλί ή βλέμμα ενός κόμματος άνδρα, αποφάσισε να γίνει η ίδια άνδρας. Όπως ακριβώς το διάβασες. Η αοιδός στο νέο της clip - του άσματος "Πες το ξανά" - μεταμφιέζεται σε άνδρα, με κοντό μαλλί και γένι ολίγων ημερών. Τα γυρίσματα ήδη έγιναν, ενώ μία πρώτη γεύση παίρνουμε στην φωτογράφηση που έκανε για το πρώτο τεύχος του περιοδικού "Time Out Athens".

Στο εξώφυλλο του εν λόγου περιοδικού η Αννα ποζάρει αλά Πρινς στις εποχές του μεγαλείου του και σε πιο...αντρουά μορφή. Για την ακρίβεια, είναι αγνώριστη και μεταξύ μας δεν είναι και ο πιο "ομορφάντρας" που έχουν δει τα ματάκια μας. Τα αξεσουάρ: περούκα, γενάκι και τα υπόλοιπα τα έφερε όλα από το Λονδίνο και συγκεκριμένα από το μαγαζί που πέρυσι είχε αγοράσει τις περούκες για την "Μάλα". Το αποτέλεσμα είναι τω όντι εκπληκτικό και χαρά στην Αννούλα που πήρε το ρίσκο, διότι δεν είναι και το πιο σύνηθες φαινόμενο στους χαλεπούς καιρούς του ανταγωνισμού, τη στιγμή που όλες κάνουν τα ρετούς τους και βάζουν τις καυτές τουαλέτες προκειμένου να βγουν σεξοβόμβες, να "τσαλακώνεις" έτσι την εικόνα σου.

Πάντως, τα σχόλια που απέσπασε είναι θετικά και όλοι μιλούν για το τόλμημα αυτό. Το video clip αναμένεται να βγει τις επόμενες μέρες, ενώ τα γυρίσματα έγιναν σε μπαρ του Κολωνακίου, πολύ προχωρημένες ώρες. Η αοιδός ήθελε άκρα μυστικότητα, για αυτό και επιλέχθηκαν αυτές οι ώρες, ενώ μέχρι να ολοκληρωθούν τα γυρίσματα και η φωτογράφηση τους βρήκε το γλυκό πρωινό της επόμενες μέρας. Για να καταλάβεις, μόνο η μεταμφίεση διήρκησε τρεις ολόκληρες ώρες. Άλλωστε, μπρος στα κάλλη τι είναι ο πόνος; Η, δε, Βίσση σαν είδε το αποτέλεσμα αναφώνησε: "Ωχ, σαν τον πατέρα μου είμαι". Να δεις, στη συνέχεια Αννούλα μου πόσες άλλες θα μοιάσουν στον πατέρα τους!