Η ώρα της χολής!

19.02.2003
Αγαπημένη μου Αγγελική, Ερωτευμένος είναι ο Στέλιος Ρόκκος και φροντίζει να ενημερωθεί και ο τελευταίος για τον ευτυχισμένο βίο που διάγει. Η νέα αγαπημένη, του πρόσφατα διαζευγμένου αοιδού, λέγεται Νικολέτα
Αγαπημένη μου Αγγελική,


Ερωτευμένος είναι ο Στέλιος Ρόκκος και φροντίζει να ενημερωθεί και ο τελευταίος για τον ευτυχισμένο βίο που διάγει. Η νέα αγαπημένη, του πρόσφατα διαζευγμένου αοιδού, λέγεται Νικολέτα και είναι επίσης καλλιτέχνης. Οι δυο τους είναι μαζί εδώ και λίγους μήνες διάστημα μέσα στο οποίο ο Ρόκκος έχει δώσει ένα σεβαστό αριθμό συνεντεύξεων, όπου μιλάει για την καλή του. Τελευταία του εμφάνιση ήταν σε τηλεοπτική εκπομπή, όπου εκτός από την πληροφορία ότι πρόκειται για μια ωραία νέα, μας ενημέρωσε ότι την ζηλεύει τρελά, ειδικά όταν βάζει το δάχτυλο στο στόμα της. Το τελευταίο, κορυφαίοι ψυχολόγοι το εξηγούν ως εξής: ο Στέλιος στο δάχτυλο βλέπει ένα γλειφιτζούρι, το οποίο λιμπίζεται αλλά δεν μπορεί να φάει γιατί χαλάνε τα δοντάκια. Εξ' ου και η ζήλια για την καλή του, η οποία μπορεί να φάει επειδή φοράει μασέλα και ως γνωστών οι μασέλες δεν χαλάνε!

Τέλος, έχουν μπερδέψει και κουράσει κόσμο ο Μιχάλης Κωνσταντίνου και η Νίκη Κάρτσωνα από τους τόσους χωρισμούς και τις τόσες επανασυνδέσεις. Τελευταία ξέραμε ότι τα είχαν ξαναβρεί στο κρυφό, ανταλλάζοντας πανάκριβα δώρα για το καλό. Τώρα, όμως πληροφορίες τους θέλουν ξανά μανά χωρισμένους καθότι τίποτε δεν μένει κρυφό και οι γκρίνιες είναι πολλές. Αν ισχύει και αν είναι οριστικό, ουδείς γνωρίζει. Ούτε οι ίδιοι δηλαδή δεν το γνωρίζουν, οι οποίοι απορώ δεν έχουν κουραστεί από το πέρα δώθε; Γιατί σημειωτέων, με την επανασύνδεση η Νίκη παίρνει μία αλλαξιά ρούχα, την πιζαμούλα της και την οδοντόβουρτσα της και πηγαίνει στου Μιχαλάκη. Τέλος πάντων, σήμερα (19/2) ο Κωνσταντίνου έχει γενέθλια κι εμείς δεν έχουμε παρά να του ευχηθούμε: "Με ένα καλό κορίτσι" και να βάζει που και που κάνα γκολάκι.