Ερωτευμένη η Μιμή Ντενίση

19.02.2003
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Τελικά ο έρωτας έρχεται από εκεί που δεν τον περιμένεις και για του λόγου το αληθές, ρώτα την Μιμή Ντενίση. Η γνωστή ηθοποιός λέγεται πως τον τελευταίο καιρό ζει μεγάλες στιγμές έρωτα
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Τελικά ο έρωτας έρχεται από εκεί που δεν τον περιμένεις και για του λόγου το αληθές, ρώτα την Μιμή Ντενίση. Η γνωστή ηθοποιός λέγεται πως τον τελευταίο καιρό ζει μεγάλες στιγμές έρωτα στο πλευρό ενός γιατρού από την Θεσσαλονίκη. Κι αν απορείς που πήγε και βρήκε τον "Ιπποκράτη" η Μιμή, σου λέω ότι η ιστορία τους θυμίζει κάτι από ερωτική κομεντί του Χόλιγουντ, με την Μεγκ Ράιαν.

Η Ντενίση, λοιπόν, τον καιρό αυτό βρίσκεται στην συμπρωτεύουσα για επαγγελματικούς λόγους καθώς ανεβάζει εκεί την θεατρική παράσταση "Ο Βασιλιάς κι Εγώ". Τις πρώτες μέρες της διαμονής της, αντιμετώπισε ένα πρόβλημα με τι φωνητικές της χορδές (εμ, τόσο τραγούδι που ρίχνει στην παράσταση) κι επισκέφτηκε τον...πλησιέστερο γιατρό για να την δει. Αυτός, εκτός από εξέχον επιστήμων είναι και γοητευτικός άνδρας και στην θεά του η Μιμή, ως γυναίκα που είναι, συγκινήθηκε τα μάλα.

Και ο ντόκτορ, όμως, δεν πήγε πίσω κάνοντας της τα γλυκά μάτια. Αποτέλεσμα όλων αυτών, ήταν η Μιμή να φύγει από το ιατρείο με μία συνταγή (για τα λαιμά) και μία πρόταση για δείπνο. Το δείπνο έγινε δείπνα και το ένα ραντεβού διαδεχόταν το άλλο. Όπως ακούγεται και λέγεται, οι δυο τους εκτός από ερωτευμένοι ταιριάζουν πολύ και ως χαρακτήρες, ενώ η Ντενίση πλέει σε πελάγη ευτυχίας. Ως είθισται, δε, σε τέτοιες περιπτώσεις βγαίνουν κάποιοι και λένε πως το ζεύγος οδεύει προς γάμου κοινωνία. Έτσι κι εδώ ακούγονται διάφορα τέτοια, αλλά όπως λέει και ο λαός "όπου ακούς για πολλά κεράσια, κράτα και μικρό καλάθι".