Μέλι -γάλα Πίτ και Άνιστον!

21.02.2003
Αγαπημένη μου Αγγελική,Κρίση ήταν και πάει, προς μεγάλη λύπη των απανταχού φαν του Μπράντ Πιτ. Τα προβλήματα που αντιμετώπιζε τον τελευταίο καιρό ο γάμος του με την Τζένιφερ Ανιστον,
Αγαπημένη μου Αγγελική,


Κρίση ήταν και πάει, προς μεγάλη λύπη των απανταχού φαν του Μπράντ Πιτ. Τα προβλήματα που αντιμετώπιζε τον τελευταίο καιρό ο γάμος του με την Τζένιφερ Ανιστον, ως φαίνεται επιλύθηκαν και το ζεύγος είναι και πάλι μια χαρά και δυο τρομάρες. Για του λόγου το αληθές, αποφάσισαν να περάσουν ένα δεύτερο μήνα του μέλιτος στην Χαβάη.

Στο εξωτικό νησί, που ενδείκνυται για πάσης φύσεως ερωτευμένους, η Ανιστον βρίσκεται για τα γυρίσματα της τελευταίας της ταινίας. Ο Πιτ, λοιπόν, αφού τα ξαναβρήκαν αποφάσισε να την επισκεφθεί, κάνοντας της παράλληλα surprise. Νοίκιασε την γαμήλια σουίτα σε υπέρ-πολυτελή ξενοδοχείο του νησιού, την στόλισε με άνθη, έβαλε χαμηλή μουσική, παρήγγειλε σαμπάνια και χαβιάρι, έβαλε τα καλά του και την κάλεσε στην σουίτα.

Η Τζένιφερ, η οποία δεν είχε ιδέα για την έκπληξη του συζύγου της, άνοιξε την πόρτα και αντίκρισε έναν Μπράντ να την καλωσορίζει: "I' m here, baby". Το τι επακολούθησε για λόγους λογοκρισίας δεν σου περιγράφω, αλλά μπορείς να καταλάβεις. Έκτοτε, το ζεύγος στον ελεύθερο χρόνο της Τζένιφερ κάνουν βόλτες και δειπνούν. Έτσι, ένας από τους λόγους της κρίσης, ότι δεν βλέπονται αρκετά, επιλύθηκε προς το παρόν. Τώρα μένει να επιλύσουν και αυτό του παιδιού, που ως φαίνεται είναι και το δυσκολότερο.