Το πάθημα του Ντέιβιντ Μπέκαμ!

17.02.2003
Αγαπημένε μου Σωτήρη, "Ενός κακού μύρια έπονται" λέει ο ημών σοφός λαός και από τον κανόνα δεν γλιτώνει ουδείς, ακόμη κι αν φέρει το celebrity όνομα Μπέκαμ, Ντέιβιντ Μπέκαμ. Ο διάσημος ποδοσφαιριστής
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


"Ενός κακού μύρια έπονται" λέει ο ημών σοφός λαός και από τον κανόνα δεν γλιτώνει ουδείς, ακόμη κι αν φέρει το celebrity όνομα Μπέκαμ, Ντέιβιντ Μπέκαμ. Ο διάσημος ποδοσφαιριστής θα θυμάται για πολύ καιρό ακόμα το προηγούμενο Σάββατο, τόσο για τον αποκλεισμό της ομάδας του από το Κύπελλο Αγγλίας, όσο και για το χουνέρι που τον βρήκε μετά. Το στόρι είναι κομμάτι αστείο (η αλήθεια, είναι για πολλά γέλια) κι έχει ως εξής: μετά το τέλος τους αγώνα στα αποδυτήρια επικράτησε ένας μεγάλος εκνευρισμός με τον Άλεξ Φέργκιουσον, προπονητής της ομάδας, να είναι έξω φρενών.

Τα μπινελίκια του Σερ έδιναν κι έπαιρναν και πάνω στην γενικότερη σύγχυση κλότσησε ένα παπούτσι, το οποίο χτύπησε τον Ντέιβιντ στο "δόξα πατρί". Για να είμαστε πιο ακριβείς, τον βρήκε πάνω από το φρύδι, με αποτέλεσμα να σχιστεί. Αμέσως του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες κι αφού του έκαναν δύο ράμματα (τι μπορείς να πάθεις από ένα παπούτσι) πήρε τον ομμάτιον του κι έφυγε για το σπίτι του. Για το συμβάν δεν είπε κουβέντα, αλλά "χωριό που φαίνεται, κολαούζο δεν θέλει" και τα νεύρα του ήταν παραπάνω από εμφανή. Πάντως, όλοι "πάγωσαν" στα αποδυτήρια με το επεισόδιο και παρόλο που περίμεναν την έκρηξη του Ντέιβιντ, ο σταρ της ομάδας έδωσε τόπο στην οργή, επιδεικνύοντας μεγάλη ανωτερότητα.

Ευτυχώς, για αυτόν που στην οικία του - το περίφημο "Μπέκιγχαμ" - είχαν μεγάλη γιορτή, από τα ευχάριστα νέα που τους ήρθαν κι έτσι ξεχάστηκε προσωρινά το συμβάν. Στους πέντε από τους εννέα επίδοξους απαγωγείς της Βικτόρια και των τέκνων του, οι οποίοι είχαν συλληφθεί τον περασμένο Νοέμβριο, απαγγέλθηκαν κατηγορίες. Οι άνδρες αυτοί κατηγορούνται για απόπειρα απαγωγής και στους επόμενους μήνες θα πάνε σε δίκη. Το γεγονός αυτό χαροποίησε ιδιαίτερα την φαμίλια των Μπέκαμ, αφενός μεν γιατί θα αποδοθεί δικαιοσύνη, αφετέρου δε γιατί θα φύγει και η παραμικρή υποψία όσων στο βάθος του μυαλού τους πίστευαν ότι το όλο σκηνικό της απαγωγής ήταν για να συγκεντρώσουν και πάλι τα φλας της δημοσιότητας πάνω τους.