Εγκυος η Τζένιφερ Λοπέζ;

17.02.2003
Αγαπημένη μου Αγγελική,Οργιάζουν οι φήμες τις τελευταίες ημέρες στο Χόλιγουντ πως η Τζένιφερ Λοπέζ είναι έγκυος. Βέβαια, δεν είναι η πρώτη φορά που ακούγεται κάτι τέτοιο
Αγαπημένη μου Αγγελική,


Οργιάζουν οι φήμες τις τελευταίες ημέρες στο Χόλιγουντ πως η Τζένιφερ Λοπέζ είναι έγκυος. Βέβαια, δεν είναι η πρώτη φορά που ακούγεται κάτι τέτοιο καθώς στο παρελθόν ουκ ολίγες φορές διάφορα δημοσιεύματα είχαν "καταστήσει" έγκυο την εν λόγω καλλιτέχνιδα. Για να καταλάβεις, αν ίσχυαν οι εγκυμοσύνες, η Τζένιφερ θα ήταν το λιγότερο...κουνέλα.

Πάντως, αυτή την φορά το πράγμα φαίνεται να είναι πιο σοβαρό και αν πιστέψουμε τις ενδείξεις που παραθέτει βρετανική εφημερίδα, τότε η Λοπέζ και ο Μπεν Άφλεκ θα γίνουν σύντομα γονείς. Σύμφωνα με το δημοσίευμα, η καλλιτέχνιδα ακύρωσε μία σειρά συναυλιών που είχε προγραμματίσει για τους επόμενους μήνες, χωρίς να εξηγήσει τους λόγους. Αυτό είναι η πρώτη φορά που συμβαίνει και για να το κάνει θα πρέπει να συντρέχουν σοβαροί λόγοι, όπως ας πούμε μια εγκυμοσύνη. Γιατί γυναίκα με την κοιλιά τούρλα να κάνει συναυλίες δεν είναι και το πιο σύνηθες φαινόμενο. Ωστόσο μέχρι στιγμής, το ζευγάρι ούτε έχει επιβεβαιώσει, αλλά ούτε και διαψεύσει.

Αν και σε κάθε ευκαιρία φροντίζουν να λένε πόσο πολύ θέλουν να αποκτήσουν παιδί και γενικά πως σκοπός τους είναι να δημιουργήσουν μία πολυμελή οικογένεια. Στα του γάμου τώρα δεν υπάρχει κάτι νεότερο, αλλά αν ισχύει η εγκυμοσύνη θα τον επισπεύσουν ακόμη κι αν χρειαστεί να κάνουν πολιτικό γάμο. Βλέπεις, η Τζένιφερ είναι κορίτσι με αρχές που δεν της επιτρέπουν να φέρει αστεφάνωτη ένα παιδί στον κόσμο.