Ίντριγκες στην μετά Fame εποχή!

14.02.2003
Αγαπημένη μου Αγγελική,Ανήμερα του Αγίου Βαλεντίνου, δώδεκα φερέλπιδες αοιδοί της πρώην "Μεγάλης του Fame Ακαδημίας" θα ριχτούν στην μάχη της πίστας, (στο πρώην Έξοδος Κινδύνου)
Αγαπημένη μου Αγγελική,


Ανήμερα του Αγίου Βαλεντίνου, δώδεκα φερέλπιδες αοιδοί της πρώην "Μεγάλης του Fame Ακαδημίας" θα ριχτούν στην μάχη της πίστας, (στο πρώην Έξοδος Κινδύνου) με την ελπίδα κάποιοι εξ' αυτών να καταφέρουν να παραμείνουν σε αυτήν, περισσότερο από ότι θα τους επιτρέψει το σεργιάνι που θα κάνουν ανά την επαρχία τους επόμενους μήνες. Οι δώδεκα "Φεϊμστορίτες" και "Φεϊμστορίτισες" μπορεί στη συνείδηση πολλών να είναι ως τα παιδιά του εν λόγω reality, όμως ενάμιση μήνα μετά το τέλος του παιγνιδιού παρουσιάζουν το "σύνδρομο του σταρ".

Από τις δύο εκπομπές του ΑΝΤ1, Fame Story In Stage, είδαμε κάποιους από αυτούς να έχουν εξελιχθεί σε βεντέτες, να παρουσιάζουν τα γούχια ενός σταρ, ενώ οι μπηχτές και οι σπόντες δίνουν και παίρνουν. Ο Νότης, ο οποίος κατετάγη πρώτος, φαίνεται πως έχει επηρεαστεί περισσότερο απ' όλους, από τα άνωθεν σύνδρομα και η συμπεριφορά του θυμίζει: "I' m a star man". Σε ερώτηση αν θα κατέχει μεγάλο μέρος στο πρόγραμμα, με ύφος απάντησε: "Αν ο επιχειρηματίας φερθεί έξυπνα, θα μου δώσει την ώρα που μου αξίζει". Το αποκορύφωμα, δε, ήταν μία μέρα στις πρόβες όταν φθάνοντας αναφώνησε: "Ήρθε το 33%". Βεβαίως, αυτό δεν είναι το καλλιτεχνικό του ψευδώνυμο, αλλά το ποσοστό που συγκέντρωσε στο Fame, γι αυτό κι όταν οι υπόλοιποι το άκουσαν τα πήραν στο κρανίο. Ο Γρηγόρης μουρμούρισε: "Θα σου δώσω 33 σφαλιάρες" και ο Νίνο, ο άλλος σταρ της υπόθεσης, διαμαρτυρήθηκε έντονα.

Το συμβάν, την επομένη πήρε την θέση που του αναλογούσε στης Τατιάνας και της Λαμπίρης. Ωστόσο, δεν είναι μόνο αυτό. Η Ασπα με τις δηλώσεις της "καλή η ομάδα, αλλά καλύτερη η μονάδα" δεν πρόκειται να μιλήσει με τους υπόλοιπους ούτε στον αιώνα τον άπαντα. Ο μόνος που συμφωνεί μαζί της είναι ο Νότης, ο οποίος αν και είχε τις ίδιες απόψεις μέσα στο σπίτι, δεν τις εξέφρασε δημοσίως, μάλλον για ευνόητους λόγους. Και συνεχίζουμε: ο Θάνος με την Ελεάνα ζήτημα να πουν μια καλημέρα, ενώ οι δηλώσεις του πρώτου ότι η νεαρά του είχε γίνει κορσές είναι σκληρές και μάλλον άδικες. Ο Θάνος επίσης με τον Γρηγόρη πετάνε σπόντες του τύπου "εμείς τα τριτοδεύτερα" κι έχουν να κάνουν με την άνιση ως προς το Νότη αντιμετώπιση που τυγχάνουν από την Heaven. Και μέσα σε όλα αυτά βγαίνει η Μαρία και λέει πως την ξέχασαν, επειδή είναι καθαρίστρια. Γενικά, στην μετά Fame εποχή επικρατεί ένα μπάχαλο και το σημαντικότερο; Δεν είναι δάκτυλος Μικρούτσικου.