Παντρεύτηκε ο Γιώργος Σιγάλας!

14.02.2003
Αγαπημένη μου Αγγελική,Ένα ένα τα ομορφόπαιδα και περιζήτητοι γαμπροί παίρνουν σειρά, εγκαταλείποντας το περίφημο "κλαμπ εργένηδων". Ο τελευταίος που προέβη στο...απονενοημένο διάβημα
Αγαπημένη μου Αγγελική,


Ένα ένα τα ομορφόπαιδα και περιζήτητοι γαμπροί παίρνουν σειρά, εγκαταλείποντας το περίφημο "κλαμπ εργένηδων". Ο τελευταίος που προέβη στο...απονενοημένο διάβημα και βύθισε στην θλίψη κάμποσες φαν του είναι ο Γιώργος Σιγάλας. Ο γνωστός μπασκετμπολίστας, πριν λίγες μέρες παντρεύτηκε με πολιτικό γάμο την αγαπημένη του Εύη, η οποία μάλιστα είναι πέντε μηνών έγκυος στο πρώτο τους παιδί.

Μ ένα σμπάρο δυο τρυγόνια, λοιπόν, για τον Σιγάλα, ο οποίος πλέει σε πελάγη ευτυχίας και δεν το κρύβει. Και για τι να το κάνει άλλωστε; Ο πολιτικός γάμος έγινε στην Αθήνα, τις προάλλες όπου βρέθηκε ο Σιγάλας για τις υποχρεώσεις του με την Εθνική ομάδα. Στις λίγες μέρες παραμονής του εδώ (ως γνωστών βρίσκεται στην Ισπανία, όπου αγωνίζεται σε ομάδα του εκεί πρωταθλήματος) έβγαλε τα απαραίτητα χαρτιά και με την παρουσία λίγων συγγενών και κουμπάρο τον επίσης μπασκετμπολίστα, Γιώργο Λημνιάτη παντρεύτηκε την καλή του.

Ο θρησκευτικός γάμος πρόκειται να γίνει τον Σεπτέμβριο, επίσης στην Αθήνα, αφού πρώτα θα έχει γεννήσει η Εύη. Η κυρία Σιγάλα είναι από την Θεσσαλονίκη και το κονέ έγινε στην συμπρωτεύουσα, την περίοδο που αγωνιζόταν ο Γιώργος στον ΠΑΟΚ. Η νύφη δεν ανήκει στον χώρο της show biz, συγκεκριμένα είναι φοιτήτρια και ο έρωτας τους ήτο κεραυνοβόλος. Οι δημόσιες εμφανίσεις τους είναι λίγες κι αυτό, διότι το ζεύγος αποφεύγει τα φλας της δημοσιότητας, ωσάν το διάολο το λιβάνι!