Περιζήτητοι εργένηδες!

14.02.2003
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Μέρα που είναι η σημερινή το περιοδικό Star έκανε μία έρευνα (πήξαμε τελευταία από έρευνες) για τους πιο περιζήτητους εργένηδες και τις πιο περιζήτητες εργένισσες του Χόλιγουντ.
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Μέρα που είναι η σημερινή το περιοδικό Star έκανε μία έρευνα (πήξαμε τελευταία από έρευνες) για τους πιο περιζήτητους εργένηδες και τις πιο περιζήτητες εργένισσες του Χόλιγουντ. Τα αποτελέσματα για ακόμη μία φορά εκπλήσσουν και είναι απορίας άξιον το πώς σκέφτονται οι Αμερικάνοι. Ωστόσο, περί ορέξεως κολοκυθόπιτα και για του λόγου το αληθές, ως πιο περιζήτητος εργένης αναδείχθηκε ο Τζον Κόρμπετ, πρωταγωνιστής του Sex and the City. Ο Τζορτζ Κλούνεϊ, αν και άνδρας μπουκιά και συχώριο, βρίσκεται μόλις στην όγδοη θέση. Μάλλον κατανοητό, αφού οι Αμερικανιδούλες δεν θέλουν για σύζυγο έναν άνδρα μπερμπάντη. Οι Αμερικάνοι, πάντως, ψηφίζουν Ρενέ Ζελβέγκερ δαγκωτό και η εν λόγω ηθοποιός έχει κάθε λόγο να χαίρεται για όλα τα καλά που την βρίσκουν το ένα μετά το άλλο. Ας δούμε τα αποτελέσματα ανά κατηγορία:

Στις γυναίκες, όπως είπαμε πρώτη είναι η Ζελβέγκερ, ενώ ακολουθεί η Σάντρα Μπούλοκ. Στην τρίτη θέση βρίσκουμε την Τζένιφερ Λοβ Χιούιτ (εκείνη που ήξερε τι "Έκανες πέρυσι το καλοκαίρι") και στην τέταρτη την Γκουίνεθ Πάλτροου. Απ' ότι φαίνεται οι Αμερικάνοι έχουν την κρυφή ελπίδα να είναι εκείνοι που θα...δαμάσουν την ατίθαση Γκουίνεθ. Στην πέμπτη θέση βρίσκεται η Νικόλ Κίντμαν και ακολουθούν οι: Ντέμι Μουρ, Αλίσια Μιλάνο, Κριστίνα Αγκιλέρα, Τζάνετ Τζάκσον και Μαράια Κάρεϊ.

Στους άνδρες τώρα: δεύτερος είναι ο Μάθιου Μακ Κόναχι και τρίτος ο Λεονάρντο Ντι Κάπριο, ο οποίος μπορεί να μην έχει χείλη για...φίλημα (σύμφωνα με άλλη έρευνα) αλλά είναι παιδί για γάμο. Τέταρτος είναι ο Χιου Γκραντ (καλό μου) και πέμπτος ο Μπρους Γουίλις (τι να πει κανείς για τα γούστα της αλληνής). Έκτος είναι ο Μπενίσιο Ντελ Τόρο, έβδομος ο Σέμαρ Μουρ, όγδοος ο Τζορτζ Κλούνεϊ, ένατος ο Ενρίκε Ιγκλέσιας και δέκατος ο Μάθιου Πέρι. Τώρα, να σου πω την μαύρη αλήθεια, ακόμη δεν έχω καταλάβει τι ζόρια τραβάνε οι Αμερικάνες και άνδρες σαν τους τελευταίους τους έχουν σε σχετικά χαμηλή εκτίμηση.