Πρεμιέρα για την "μπάντα του Fame Story"

18.02.2003
Αγαπημένη μου Αγγελική, Η "μπάντα του Fame Story" έπιασε δουλειά στη νυχτερινή Αθήνα από το βράδυ της Παρασκευής και οι απανταχού φαν των φερέλπιδων αοιδών
Αγαπημένη μου Αγγελική,


Η "μπάντα του Fame Story" έπιασε δουλειά στη νυχτερινή Αθήνα από το βράδυ της Παρασκευής και οι απανταχού φαν των φερέλπιδων αοιδών, υπόσχονται...λαϊκό προσκύνημα στο κέντρο, όπου άδουν. Ήδη, τα πρώτα δείγματα είναι ενθαρρυντικά για τις "Φέιμστοριτισσες" και τους "Φέιμστοριτες", οι οποίοι απ' ότι φαίνεται δεν έχουν τίποτε να ζηλέψουν από τα υπόλοιπα σχήματα, σε ίντριγκες, πάθη και μίση.

Στην πρεμιέρα της Παρασκευής έγινε το αδιαχώρητο, με τις πιστές και τους πιστούς του "Fame Story" να δίνουν δυναμικό παρών. Εκεί, ήταν και άνθρωποι της Heaven και του reality παιγνιδιού, ανεβάζοντας έτσι (για να πω και την κακία μου) το μέσο όρο ηλικίας! Στο πρώτο τραπέζι πίστα διακρίναμε τη Ναταλία Γερμανού, η οποία ήταν μες στην καλή χαρά χειροκροτώντας τα παιδιά κάθε φορά που έβγαιναν στη σκηνή. Εκείνον, δε, που επευφήμησε ήταν ο Νίνο, στον οποίο έσπευσε να αποδώσει τα εύσημα: "Μ΄ αρέσεις και μάλιστα πολύ". Η αλήθεια είναι πως ο εν λόγω νέος άρεσε σε πολλούς.

Εκεί, ήταν και ο Ανδρέας Μικρούτσικος (λείπει ο Μάρτης από την Σαρακοστή) μετά της Δήμητρας Ρουμπέση, ενώ δυναμικό παρών έδωσε η Ασπα. Η πρώην παίκτρια συνοδευόταν από τον καλό της Γιάννη (ξέρεις εκείνον που δεν ήθελε την δημοσιότητα, αλλά άμα βρει μπροστά του μια κάμερα παίρνει το καλό του προφίλ;) και από το πρώτο τραπέζι πίστα, όπου κάθισε φρόντισε να ράνει με άνθη μόνο το Νότη. Στους υπόλοιπους δεν πέταξε ούτε ένα γαρύφαλλο, έστω από εκείνα που περίσσευαν στο τραπέζι, για ευνόητους λόγους. Ωστόσο, οι πρώην συμπαίκτες της δεν έδειξαν να σκάνε και πολύ και για του λόγου το αληθές δεν την ανήγγειλαν από μικροφώνου.

Τώρα θα μου πεις "Ποια ήταν; Η Βίσση που θα την ανήγγειλαν" Σωστά, όμως ο Νότης το έκανε και χαρά στο πράγμα. Πάντως, από τις 2.30 τα ξημερώματα, μέχρι τις 6 το πρωί η Ασπα την έβγαλε στο καμαρίνι του Νότη. Φαντάζεσαι, λοιπόν, "θάψιμο". Επί τη ευκαιρία, λέγεται πως ο Νότης με το Νίνο είναι στα μαχαίρια καθότι δύο σταρ δεν χωράνε στην ίδια πίστα. Επίσης, λέγεται πως έχουμε και ειδύλλια στα παρασκήνια ανάμεσα στον Γρηγόρη και την Φωτεινή, αλλά και το Νίνο με την Ελεάνα. Ίδωμεν!