Άγριος καβγάς Ρουβά - Ψινάκη

10.02.2003
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Μία μεγάλη φιλία φαίνεται πως αποτελεί παρελθόν εδώ και λίγες μέρες. Οι πάλαι ποτέ "σιαμαίοι" της ελληνικής show biz, ο Σάκης Ρούβας και ο Ηλίας Ψινάκης χώρισαν...
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Μία μεγάλη φιλία φαίνεται πως αποτελεί παρελθόν εδώ και λίγες μέρες. Οι πάλαι ποτέ "σιαμαίοι" της ελληνικής show biz, ο Σάκης Ρούβας και ο Ηλίας Ψινάκης χώρισαν τα τσανάκια τους και όπως λέγεται τραβούν ξεχωριστούς δρόμους σε επίπεδο συνεργασίας και φιλίας. Οι φήμες που κυκλοφορούν είναι πολλές, ενώ ακούγονται διάφορα.

Σύμφωνα με αυτές, οι δύο άνδρες είχαν άγριο καβγά και ο λόγος ήταν κάποιες συνεργασίες που είχε κλείσει ο Ψινάκης και δεν άρεσαν καθόλου στον Sakis. Η πρώτη ήταν η πρωτοβουλία του μάνατζερ να κλείσει το μπαλέτο του Moulin Rouge για να πλαισιώσει τον αοιδό στις εμφανίσεις του. Η ιδέα αυτή όπως αποδείχτηκε, μόνο φοβερή και τρομερή δεν του φάνηκε, διότι θεώρησε πως κάτι τέτοιο δεν ήταν της παρούσης για την καριέρα του. Να σου πω την αλήθεια, αυτό δεν το πολυκαταλαβαίνω, αλλά ο Sakis κάτι παραπάνω θα ξέρει.

Ωστόσο, το ποτήρι ξεχείλισε όταν ο Ψινάκης πήρε και πάλι την πρωτοβουλία και ξεκίνησε συζητήσεις με τον επιχειρηματία του "Ίντριγκα" προκειμένου να εμφανιστεί εκεί το κολλητάρι του με τον Τάκη Ζαχαράτο. Ο Ρουβάς όταν το πληροφορήθηκε αντέδρασε έντονα, επειδή επίσης η πρόταση αυτή δεν τον έβρισκε σύμφωνο. Για να μη στα πολυλογώ, κουβέντα στην κουβέντα οι δύο άνδρες λίγο έλειψαν να έρθουν στα χέρια. Ο, δε, καβγάς τους ήταν τόσο μεγάλος που ο Ψινάκης μάζεψε τα μπογαλάκια του από το σπίτι στο Νέο Βουτζά, όπου έμεναν τα τελευταία χρόνια και ήδη (λέγεται) πως κοιτάει σπίτι προς Κολωνάκι μεριά.
Ωστόσο, δεν είναι μόνο αυτό που κάνει πολλούς να πιστεύουν ότι η φιλία τους αποτελεί γλυκιά ανάμνηση του παρελθόντος. Ο Sakis κυκλοφορεί σόλο τα βράδια, ενώ υπάρχει η φήμη πως επαγγελματικά ο καθένας τραβάει τον δρόμο του. Ο μεν αοιδός κάνει μόνος του τις επαγγελματικές συζητήσεις, ο δε μάνατζερ ήδη ψάχνει νέα ταλέντα για να αναλάβει και αναδείξει.