Χώρισαν Ελευθερόπουλος - Παπαχαραλάμπους!

07.02.2003
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Παρελθόν οριστικά και αμετακλήτως αποτελεί ο έρωτας του Δημήτρη Ελευθερόπουλου και της Αννας Μαρίας Παπαχαραλάμπους.
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Παρελθόν οριστικά και αμετακλήτως αποτελεί ο έρωτας του Δημήτρη Ελευθερόπουλου και της Αννας Μαρίας Παπαχαραλάμπους. Το πάλαι ποτέ κυνηγημένο από τον φακό των παπαράτσι ζεύγος χώρισε τα τσανάκια του και να δούμε τώρα ποιους θα ενοχλήσουν το καλοκαίρι σε έρημες παραλίες. Μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει γνωστός ο λόγος του χωρισμού τους, ενώ δεν είναι λίγοι εκείνοι που έπεσαν από τα σύννεφα καθότι τους θεωρούσαν ταιριαστές ψυχές, που θα κατέληγαν στον γάμο.

Το "Άντε γεια" επίσης δεν είναι γνωστό ποιος το είπε, πάντως ειπώθηκε πριν έναν μήνα (και κάτι παραπάνω) και παρόλες τις όποιες προσπάθειες φίλων τους, δεν υπάρχει περίπτωση να τα ξαναβρούν. Λέγεται, μάλιστα, πως ήδη βρήκαν τους αντικαταστάτες τους, αλλά ονόματα, διευθύνσεις, επαγγέλματα και φορολογικές δηλώσεις δεν έχουν βγει στην δημοσιότητα. Πάντως, όταν είχε τραυματισθεί ο Ελευθερόπουλος στον αγώνα με τον Παναθηναϊκό, η Παπαχαραλάμπους πήγε στο νοσοκομείο να τον δει, αλλά όπως αποδείχτηκε ήταν στο εντελώς φιλικό.

Και μια που αναφερθήκαμε στα του Ολυμπιακού: ο πάλαι ποτέ κολλητός του Ελευθερόπουλου και κουμπάρος του Γρηγόρη Γεωργάτου, ο Γιώργος Ανατολάκης έγινε πατέρας. Η σύζυγός του Ζάνα γέννησε τα ξημερώματα της Παρασκευής ένα υγιέστατο κορίτσι. Είναι το πρώτο παιδί για το ζεύγος, ενώ η γυναίκα του σπιτιού έχει έναν γιο από προηγούμενο γάμο.