Προβλήματα για Ανιστον - Πιτ

07.02.2003
Αγαπημένη μου Αγγελική,Βουίζει ο τόπος στο Χόλιγουντ το τελευταίο διάστημα πως ο γάμος του Μπραντ Πιτ και της Τζένιφερ Ανιστον περνάει μεγάλη κρίση.
Αγαπημένη μου Αγγελική,


Βουίζει ο τόπος στο Χόλιγουντ το τελευταίο διάστημα πως ο γάμος του Μπραντ Πιτ και της Τζένιφερ Ανιστον περνάει μεγάλη κρίση. Την μεγαλύτερη μπορώ να σου πω, από τότε που οι δύο ηθοποιοί ενώθηκαν εις σάρκα μία. Οι λόγοι πάνω κάτω είναι γνωστοί: αυτή γυναίκα της καριέρας, αυτός παραδοσιακός άνδρας που θέλει ένα τσούρμο παιδιά και μία μέση λύση δε λέει να βρεθεί. Αν και τελευταία είχαν καταλήξει στη λύση να απέχει η Τζένιφερ για λίγο από τα επαγγελματικά προκειμένου να αποκτήσουν το πρώτο τους τέκνο.

Κι εκεί που άρχισε να γράφεται πως η Ανιστον εγκαταλείπει τα "Φιλαράκια" και πως ήδη χαζεύει βιτρίνες με παιδικά, η ελληνικής καταγωγής ηθοποιός το πήρε αλλιώς. Αποφάσισε να αναβάλει εκ νέου για άλλη φορά την τεκνοποίηση και να ασχοληθεί με την καριέρα της, τώρα που βρίσκεται στα ντούνια της. Αυτό δεν άρεσε καθόλου στον Μπράντ, ο οποίος τώρα είναι γεγονός πως "τα πήρε στο κρανίο". Αποτέλεσμα; Όπως τόσοι και τόσοι άνδρες τη σήμερον ημέρα, άρχισε να κοιτάει αριστερά και δεξιά. Μάλιστα, λέγεται πως βρέθηκε κιόλας η γυναίκα που θα παίξει τον ρόλο της "πέτρας του σκανδάλου" και πρόκειται για μία αιθέρια ύπαρξη, η οποία ανήκει στο δυναμικό της παραγωγής της νέας ταινίας του Πιτ.

Η Τζένιφερ γάτα καθώς είναι άρχισε να υποψιάζεται πως κάτι δεν πάει καλά κι επειδή ο Θεός αγαπάει τον κλέφτη, αγαπάει όμως και το νοικοκύρη, η σύζυγος βρέθηκε προ μεγάλης εκπλήξεως. Στο εντελώς τυχαίο έπιασε τον Μπραντ σε περίεργο τετ - α- τετ με την εν λόγω και ποιος είδε την Ανιστον και δεν φοβήθηκε. Στήθηκε καβγάς τρικούβερτος και ήταν τόσο σοβαρά τα πράγματα, που μία εβδομάδα μετά, στην απονομή τω Χρυσών Σφαιρών το ζευγάρι είχε μία αποξένωση. Αφού για να καταλάβεις, όταν η Τζένιφερ κέρδισε βραβείο ο Πιτ της έδωσε ένα πεταχτό φιλί στο μάγουλο, λες και ασπαζόταν την θεία του την Αμαριλλίς. Για τέτοια ψύχρα μιλάμε και όπως λένε στο Χόλιγουντ, το μέλλον προβλέπεται δυσοίωνο.