Συνεργασία Βανδή - Βαλάντη

10.02.2003
Αγαπημένη μου Αγγελική,"Των φρονίμων τα παιδιά πριν πεινάσουν μαγειρεύουν" λέει ο ημών σοφός λαός και το αυτό έπραξε η Δέσποινα Βανδή. Η αοιδός αποφάσισε το καλοκαίρι που μας έρχεται
Αγαπημένη μου Αγγελική,


"Των φρονίμων τα παιδιά πριν πεινάσουν μαγειρεύουν" λέει ο ημών σοφός λαός και το αυτό έπραξε η Δέσποινα Βανδή. Η αοιδός αποφάσισε το καλοκαίρι που μας έρχεται να το ρίξει στην εργασιοθεραπεία και για τον λόγο αυτό έσπευσε να κλείσει μαγαζί, αλλά και τον παρτενέρ που θα την συνοδεύσει. Οι εμφανίσεις θα γίνουν στο "Πολιτεία" στην Θεσσαλονίκη και ο παρτενέρ θα είναι ο Βαλάντης, προσωπική επιλογή της Βανδή.

Το Δεσποινάκι, γάτα στο να πιάνει τον σφυγμό της διασκέδασης, ήξερε καλά πως ο εν λόγω συνάδελφός της - ο οποίος την φετινή χρονιά είναι στα up του με τον καινούργιο του δίσκο - είναι η καλύτερη δυνατή επιλογή για ένα σχήμα που θέλει να κάνει "αίσθηση" ντάλα καλόκαιρο, όπου ο κόσμος είναι για άλλες παραλίες, για άλλα μέρη. Το, δε, γεγονός ότι ο Βαλάντης τείνει να γίνει μόνιμος κάτοικος Θεσσαλονίκης, αφού τελευταία εμφανίζεται στη συμπρωτεύουσα με ομολογουμένως τεράστια επιτυχία, μέτρησε στα συν, ώστε η Βανδή να τον καλέσει προς συζήτηση.

Το κονέ έγινε - ως είθισται σε τέτοιες περιπτώσεις - στο κέντρο όπου εμφανίζεται η Βανδή, στο REX και συγκεκριμένα πίσω στα καμαρίνια. Ο αοιδός έχει πάει να δει από κοντά την συνάδελφο του κι αφού διασκέδασε με το πρόγραμμα κι έριξε τα πανέρια με τα γαρύφαλλα, στο τέλος πήγε να την συγχαρεί και να τα πουν από κοντά. Αυτή του εξέφρασε την επιθυμία της να συνεργαστούν και χωρίς πολλά πολλά έδωσαν τα χέρια. Οι εμφανίσεις τους στην Θεσσαλονίκη αναμένεται να ξεκινήσουν στις αρχές Ιουνίου. Άντε και καλές δουλειές!

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ