Η σύλληψη της Κόρτνεϊ Λοβ

05.02.2003
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Τα κατάφερε πάλι το θηρίο η Κόρτνεϊ Λοβ και για ακόμη μία φορά είναι στο επίκεντρο της δημοσιότητας. Η "εύθυμη" χήρα του Κερτ Κομπέιν συνελήφθη στο αεροδρόμιο του Χίθροου
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Τα κατάφερε πάλι το θηρίο η Κόρτνεϊ Λοβ και για ακόμη μία φορά είναι στο επίκεντρο της δημοσιότητας. Η "εύθυμη" χήρα του Κερτ Κομπέιν συνελήφθη στο αεροδρόμιο του Χίθροου για υβριστική, προσβλητική και απρεπή συμπεριφορά, με αποτέλεσμα να περάσει εννέα ώρες στο αστυνομικό τμήμα. Το συμβάν, στο οποίο η Λοβ επέδειξε συμπεριφορά ιθαγενή από την ζούγκλα του Αμαζονίου, έγινε στην πτήση από Λος Άντζελες για Λονδίνο.

Η αοιδός ως σταρ που είναι (λέμε τώρα) είχε κλείσει πρώτη θέση. Όχι, όμως και η άσημη φιλενάδα της, η οποία βολεύτηκε στην οικονομική. Μόλις το αεροπλάνο έπιασε αιθέρες, η Κόρτνεϊ ζήτησε από μία αεροσυνοδό να της φέρει τη φίλη της για να μη νιώθει μοναξιά. Όταν, όμως εκείνη αρνήθηκε για τους ευνόητους λόγους, η Λοβ τα πήρε στο κρανίο κι άρχισε να την στολίζει με επίθετα, που σαράντα χρόνια νταλικέρης να είσαι, ντρέπεσαι να τα πεις. Από τις φωνές και το βρισίδι σηκώθηκε στο πόδι όλο το αεροπλάνο και ο πιλότος ειδοποίησε το αεροδρόμιο όταν προσγειωθούν, να έρθει μία κλούβα να την μπαγλαρώσει.

Όπερ κι εγένετο. Τελικά, η Λοβ τη σκαπούλαρε (για το συγκεκριμένο περιστατικό προβλέπεται ποινή φυλάκισης ίσαμε δύο χρόνια), με τον όρο να μην επαναληφθεί. Σιγά μη δεν το ξανακάνει και για του λόγου το αληθές αργότερα δήλωσε στους δημοσιογράφους πως απλά της είπε: "Είσαι μία σκύλα. Εύχομαι να πεθάνεις. Είπα τίποτε κακό;". Έλα ντε, που είναι το κακό. Μία ευχή σαν όλες τις άλλες έκανε η γυναίκα.