Διαψεύδει τις φήμες η Μαντόνα

05.02.2003
Αγαπημένη μου Αγγελική,Στο κρανίο τα έχει πάρει η Μαντόνα με τα δημοσιεύματα που κυκλοφορούν τελευταία και την θέλουν έγκυο στο τρίτο της παιδί. Μάλιστα, είναι τόσο τσαντισμένη η καλλιτέχνης
Αγαπημένη μου Αγγελική,


Στο κρανίο τα έχει πάρει η Μαντόνα με τα δημοσιεύματα που κυκλοφορούν τελευταία και την θέλουν έγκυο στο τρίτο της παιδί. Μάλιστα, είναι τόσο τσαντισμένη η καλλιτέχνης που προτίθεται να απευθυνθεί στην επιτροπή παραπόνων της Βρετανίας, μπας και βρει το δίκιο της η γυναίκα. Τον τελευταίο καιρό, οργίαζαν οι φήμες πως η Μαντόνα και ο Γκάι Ρίτσι τα δίνουν όλα - μέχρι και σε διάφορες μεθόδους σύλληψης ακουγόταν πως κατέφυγαν - προκειμένου να αποκτήσουν το δεύτερο παιδί τους ( και τρίτο για την αοιδό).

Στις φήμες αυτές το ζεύγος δεν απαντούσε, διότι δεν ήταν η πρώτη φορά που καθιστούσαν την Μαντόνα έγκυο. Για να καταλάβεις, από τις τόσες φορές θα έπρεπε να ήταν...κουνέλα! Μετά όμως από δημοσίευμα γνωστού περιοδικού κίτρινου τύπου της Βρετανίας πως η αοιδός είναι έγκυος, φέρνοντας ως απόδειξη το βάψιμο των μαλλιών της από ξανθά σε καστανά, την έκαναν έξω φρενών. Για μία σταρ του βεληνεκούς της, τέτοιου είδους "ενδείξεις" - μέχρι που έγραψαν πως φοράει παιδικά ρούχα άρα είναι έγκυος - είναι ντιπ για ντιπ ποταπές και προσβάλλουν το ίματζ της.

Έτσι, έβαλε την εκπρόσωπό της να αποκαταστήσει την αλήθεια και να δείξει σε όλους πως πλέον δεν αστειεύεται. "Έβαψε τα μαλλιά της καστανά, αλλά αυτό δεν σημαίνει πως είναι έγκυος. Και φοράει παιδικά ρούχα εδώ και 20 χρόνια". Τώρα αυτό με τα ρούχα δεν το πολύ κατάλαβα. Εννοούν πως είναι παιδικά ως προς το μέγεθος ή ότι φοράει μπλουζάκια με Πόκεμον; Αν ισχύει το πρώτο, αποκλείεται να είναι έγκυος διότι παιδί θα κάνει και ουχί γατί. Αν ισχύει το δεύτερο και πάλι δεν είναι απόδειξη, διότι ακόμη και η Μαντόνα μέσα της (έστω πολύ μέσα της) κρύβει ένα παιδί.