Διαλύονται οι One;

04.02.2003
Αγαπημένη μου Αγγελική, Σε αναμμένα κάρβουνα κάθονται τις τελευταίες μέρες οι απανταχού φαν σε Κύπρο και Ελλάδα των One. Η boy band περνάει μεγάλη κρίση
Αγαπημένη μου Αγγελική,


Σε αναμμένα κάρβουνα κάθονται τις τελευταίες μέρες οι απανταχού φαν σε Κύπρο και Ελλάδα των One. Η boy band περνάει μεγάλη κρίση και δεν αποκλείεται να βαρέσουν το μεγάλο κανόνι. Αιτία όπως λέγεται και ακούγεται είναι η μεγάλη κόντρα ανάμεσα στον Κωνσταντίνο - το ένα από τα πέντε παλικάρια - και τον Γιώργο Θεοφάνους. Οι δύο άνδρες δεν είχαν και τις καλυτερότερες σχέσεις, για να είμαστε ακριβείς δεν είχαν καν σχέσεις.

Οι τσακωμοί τους το τελευταίο διάστημα γίνονταν επί καθημερινής βάσεως και παρόλες τις φιλότιμες προσπάθειες των υπολοίπων, φως στον ορίζοντα δεν υπήρχε. Ώσπου, ο Κωνσταντίνος έσκασε το...παραμύθι. "Αποχωρώ" είπε και οι άλλοι τέσσερις έχασαν την γη κάτω από τα πόδια τους. Όλοι έπεσαν πάνω του για να τον μεταπείσουν, χρησιμοποιώντας ο, τι μέσο διέθεταν. Η υπόλοιπη παρέα του άγγιξε τις ευαίσθητες χορδές "εμείς που κάναμε αυτά", η εταιρεία απείλησε με αγωγή και οι θαυμάστριες με...ομαδική αυτοκτονία.

Μέχρι η Αννα Βίσση λέγεται πως επιστρατεύτηκε μήπως και του αλλάξει γνώμη. Ωστόσο, ο Κωνσταντίνος φέρεται να είναι αποφασισμένος, διότι η όλη κατάσταση τον έχει κουράσει. Τα πέντε αγόρια έκαναν συμβούλιο ένα βράδυ στο Fever και μετά όλοι μαζί πήγαν στον διευθυντή της Minos, προκειμένου να συζητήσουν τα του συμβολαίου. Σύμφωνα με αυτό, οι One δεσμεύονται με τριετές συμβόλαιο που υπέγραψαν το περασμένο καλοκαίρι και κανείς από τους πέντε δεν έχει το δικαίωμα να αποχωρήσει. Σε περίπτωση που το κάνει, τότε ο πέλεκυς θα πέσει βαρύς. Για το λόγο αυτό, ο "αποστάτης" συμβουλεύεται δικηγόρους, προκειμένου να δει τι κυρώσεις θα έχει αν "σπάσει" το συμβόλαιο. Μέχρι τότε οι φαν τους προσεύχονται για τα καλύτερα!