Η ώρα της χολής!

04.02.2003
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Σκασμένη λέγεται πως είναι η Δέσποινα Βανδή μετά τα τελευταία μαντάτα πως η αντίπαλος Αννα Βίσση έκλεισε για τον επόμενο χειμώνα τον Γιώργο Τσαλίκη.
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Σκασμένη λέγεται πως είναι η Δέσποινα Βανδή μετά τα τελευταία μαντάτα πως η αντίπαλος Αννα Βίσση έκλεισε για τον επόμενο χειμώνα τον Γιώργο Τσαλίκη. Σαν "ξερολούκουμο" εποφθαλμιούσε η αοιδός τον φερέλπιδα συνάδελφο της, ενώ ήταν αποφασισμένη αυτή την φορά να καταφέρει να βρεθούν επί πίστας. Δυστυχώς, όμως, γι αυτήν η Αννα την πρόλαβε στην στροφή και για δεύτερη φορά μία ενδεχόμενη συνεργασία τους κατέληξε σε ναυάγιο. Ωστόσο, λένε πως η Δέσποινα στο σχήμα αυτό, θέλει να απαντήσει με ένα εξίσου μεγάλο όνομα. "Τσαλίκη εσύ; Ρέμο εγώ". Μέχρι στιγμής, δεν έχουν δώσει τα χέρια καθότι είναι νωρίς. Βλέπεις και στο παρελθόν είχαν έρθει πολύ κοντά στη συνεργασία, αλλά τελευταία στιγμή αυτή πήγαινε...άπατη. Για να δούμε φέτος!

Κι ενώ Βίσση και Βανδή καταστρώνουν σχέδια για τον επόμενο χειμώνα, η Καίτη Γαρμπή έχει στρέψει το βλέμμα της στην πολιτική. Όχι, η αοιδός δεν πρόκειται να τραγουδήσει σε συγκέντρωση πολιτικού κόμματος, ούτε θα πει τον ύμνο κάποιου κόμματος. Θα αναλάβει ενεργό ρόλο και συγκεκριμένα από την θέση της βουλευτίνας. Λέγεται πως της έχει γίνει πρόταση να κατέβει στις ερχόμενες εθνικές εκλογές με το ΠΑΣΟΚ και η Καιτούλα, που τα κοινά ποτέ δεν την άφησαν ασυγκίνητη, το σκέφτεται πολύ σοβαρά. Μάλιστα, την παροτρύνει ο σύζυγός της Διονύσης Σχοινάς και η κολλητή της Δήμητρα Παπανδρέου. Γιατί εμένα μου μυρίζει εδώ...φιλικός δάκτυλος;

Τέλος, ο Λάμπης Λιβιεράτος δεν πρόκειται να κατέβει στην πολιτική σκηνή, απλά επειδή δεν του έγινε πρόταση. Ωστόσο, ο αοιδός πέρασε στο προσκήνιο επειδή έκανε μήνυση σε όσους ασχολούνται με την προσωπική του ζωή. Άπαξ και τολμήσει κάποιος να πει ότι έχουν μαζευτεί μαύρα σύννεφα πάνω από τον γάμο του αοιδού, μαύρο φίδι που τον έφαγε. Με το δίκιο του βεβαίως καθότι τον τελευταίο καιρό, όλο τους χώριζαν τους ανθρώπους, παρουσιάζοντας αυτόν ως "ατακτούλη σύζυγο" και την Εύη Αδάμ ως το "κερατωμένο μοντέλο".