Αντροχωρίστρα η Κίντμαν

06.02.2003
Αγαπημένη μου Αγγελική,Στο Χόλιγουντ τον τελευταίο καιρό κυκλοφορεί η βρώμα πως η Νικόλ Κίντμαν στην προσωπική της ζωή έχει αναλάβει τον ρόλο της αντροχωρίστρας
Αγαπημένη μου Αγγελική,


Στο Χόλιγουντ τον τελευταίο καιρό κυκλοφορεί η βρώμα πως η Νικόλ Κίντμαν στην προσωπική της ζωή έχει αναλάβει τον ρόλο της αντροχωρίστρας και μάλιστα - όπως λένε οι κακές γλώσσες - σημειώνει μεγάλη επιτυχία. Η Νικόλ, ακούγεται, πως είναι η γυναίκα που μπήκε ανάμεσα στο ζεύγος Τζουντ Λο - Σάντι Φροστ και εξαιτίας της είναι ένα βήμα πριν το διαζύγιο. Για να ακριβολογούμε, τις επόμενες μέρες θα ξεκινήσει η διαδικασία για την έκδοση του.

Η Κίντμαν με τον Λο συμπρωταγωνιστούν στην ταινία "Gold Mountain" και στα γυρίσματα αυτής αναπτύχθηκε το ειδύλλιο τους. Ο Λο αντιμετώπιζε ήδη προβλήματα στον γάμο του: μία με την ζήλια της Φροστ, μία με τις καταθλίψεις της και μία με τις κρίσεις ταυτότητας "ποια είμαι, τι κάνω, δεν μ' αγαπάς" που την έπιαναν. Η Κίντμαν από την άλλη, μετά τον χωρισμό της με τον Τομ Κρουζ, αν και είχε τα σουξεδάκια της κι έβγαινε κάποια ραντεβουδάκια, δεν είχε καταφέρει να βρει τον άντρα που θα την αγγίξει. Τελικά, μάλλον ο ένας στο πρόσωπο του άλλου βρήκαν το ιδανικό ταίρι.

Πάντως, ο Λο βγήκε κι έδωσε απάντηση σε όλα αυτά που κυκλοφορούν τελευταία, λέγοντας πως για το επικείμενο διαζύγιο του δεν ευθύνεται η Νικόλ. Τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο γάμος του είναι τεράστια και δεν υπάρχει φως στο τούνελ, ενώ η πρόσφατη απόπειρα αυτοκτονίας της Φροστ πριν λίγες μέρες το μόνο που πέτυχε ήταν να νοσηλευτεί σε κλινική για να αντιμετωπίσει την κατάθλιψη της. Όπως και να έχει, ο χρόνος θα δείξει τι μέλλει γενέσθαι κι αν η Νικόλ βρήκε τον άντρα της ζωής της στο πρόσωπο το Τζουντ Λο.