Ο καουμπόη Ντέιβιντ Μπέκαμ

03.02.2003
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Από μικρός ο Ντέιβιντ Μπέκαμ τρελαινόταν να παίζει τον καουμπόη και τον ινδιάνο. Τώρα που μεγάλωσε, η Pepsi του έδωσε την μοναδική ευκαιρία να ξαναντυθεί καουμπόη
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Από μικρός ο Ντέιβιντ Μπέκαμ τρελαινόταν να παίζει τον καουμπόη και τον ινδιάνο. Τώρα που μεγάλωσε, η Pepsi του έδωσε την μοναδική ευκαιρία να ξαναντυθεί καουμπόη (έναντι μεγάλης αμοιβής βεβαίως) και μαζί με άλλους εξίσου διάσημους ποδοσφαιριστές, να κάνουν την πλάκα τους σε ένα σπέσιαλ διαφημιστικό του συγκεκριμένου αναψυκτικού. Ο Μπέκαμ, στο σποτ αυτό θα είναι ένας ξένος καουμπόη, τσακάλι στο πιστολίδι, οποίος θα επισκεφτεί μία πόλη της Ισπανίας, κάνοντας αισθητή την παρουσία του.

Ο "άγριος διωγμός" του Μπέκαμ θα λάβει χώρα σε ένα "γκέτο της Μαδρίτης" και αντί όπλων οι μονομάχοι θα χτυπήσουν πέναλτι, μέχρι τελικής πτώσεως. Ο αγώνας θα είναι δύσκολος καθώς αντίπαλοι του διάσημου ποδοσφαιριστή θα είναι ο "γερανός" Ραούλ, "Το βόλι από την Βραζιλία" Ρομπέρτο Κάρλος, το "φόβητρο" Ζινεντίν Ζιντάν και φυσικά κάτω από τα δοκάρια ο "πολύς" Ικερ Κασίγιας. Ωστόσο, ο Μπέκαμ δεν πρόκειται να πάει...ξυπόλητος στα αγκάθια στην μάχη αυτή. Πίσω του για να τον καλύπτουν, θα έχει την "παλιοπαρέα" από την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και δεν είναι άλλοι από τους Χουαν Βερόν, Γκάρι Νέβιλ, Ράιαν Γκιγκς και ο Ολε Γκουναρ Σόλσκερ.

Το διαφημιστικό αυτό, που σημειωτέων κόστισε καμπόσες εκατοντάδες εκατομμύρια, είναι ένα σπαγγέτι γουέστερν. Όλοι οι συμμετέχοντες δηλώνουν ξετρελαμένοι με το κόσνεπτ, ενώ εμείς θα το δούμε στις οθόνες μας τον ερχόμενο Απρίλιο, οπότε και θα μάθουμε ποιοι αναδείχτηκαν μεγάλοι νικητές στην μάχη τούτη. Ως τότε, είθε να γυρίσει ο Μπέκαμ ένα διαφημιστικό ως ινδιάνος - ο "Κλοτσάει το ασπρόμαυρο τόπι και παίρνει πολλά λεφτά" είναι ένα όνομα που θα του ταίριαζε - να πραγματοποιηθεί έτσι το άλλο παιδικό όνειρο του ανθρώπου.