Η Λοπέζ και η Ρωμαιοκαθολική Εκκλησία!

03.02.2003
Αγαπημένη μου Αγγελική,Ούτε να...αγιάσει δεν μπορεί η δύσμοιρη Τζένιφερ Λοπέζ, της οποίας το μεγαλεπήβολο όνειρο για έναν λαμπρό παραδοσιακό καθολικό γάμο πάει...άπατο.
Αγαπημένη μου Αγγελική,


Ούτε να...αγιάσει δεν μπορεί η δύσμοιρη Τζένιφερ Λοπέζ, της οποίας το μεγαλεπήβολο όνειρο για έναν λαμπρό παραδοσιακό καθολικό γάμο πάει...άπατο. Ο λόγος είναι πως η αοιδός, αν και υποστηρίζει πως είναι ένα βαθύτατα θρησκευόμενο άτομο, έχει στο ενεργητικό της ήδη δύο γάμους, κάτι που η Ρωμαιοκαθολική Εκκλησία δεν επιτρέπει. Συγκεκριμένα, για να κάνεις ένα δεύτερο γάμο, πρέπει πρώτα να ακυρώσεις τον πρώτο.

Αυτό συνέβη στην περίπτωση του γάμου της με τον Κρις Τζούντ, τον οποίο για να παντρευτεί παραδοσιακά - θρησκευόμενο γαρ κορίτσι - ακύρωσε πρώτα τον γάμο της με τον σερβιτόρο, Ojani Noa. Τώρα το ίδιο θέλει να πράξει και με τον Μπεν Αφλεκ, ακυρώνοντας δηλαδή τον γάμο με τον Κρις. Βλέπεις, η Τζένιφερ μπορεί να παντρεύεται και να χωρίζει με μία σχετική ευκολία, όμως είναι κορίτσι με αρχές και για του λόγου το αληθές δεν παντρεύεται αν δεν την ευλογήσει παπάς. Οι ευλογίες του δημάρχου δεν πιάνουν στην περίπτωση της, γι αυτό και η Λοπέζ τις τελευταίες μέρες είναι σκασμένη.

Για ποιο λόγο; Για να παντρευτεί με παπά και με κουμπάρο τον Μπεν πρέπει να ακολουθήσει την ίδια διαδικασία, η οποία όμως δεν γίνεται τσακ μπαμ. Θέλει και αυτή τον χρόνο της, που υπολογίζεται ίσαμε τα δύο χρόνια! Νταμπλάς της ήρθε της γυναίκας, η οποία ονειρευόταν λαμπρές τελετές στο Πουέρτο Ρίκο ανήμερα του Αγ. Βαλεντίνου. Όπως λένε φίλοι της, έχει ξεκινήσει έναν αγώνα δρόμου προκειμένου να καταφέρει να ακυρωθεί ο δεύτερος γάμος της έγκαιρα, όμως δυστυχώς γι αυτήν δεν πρόκειται για δημόσιο που με λίγο λάδωμα και μπόλικο σπρώξιμο, έχεις το επιθυμητό αποτέλεσμα. Τι κάνει τώρα η Τζένιφερ; Απλά προσεύχεται να γίνει ένα θαύμα!