Συνεργασία Βίσση - Τσαλίκη

03.02.2003
Αγαπημένη μου Αγγελική, "Των φρονίμων τα παιδιά πριν πεινάσουν, μαγειρεύουν" λέει μία παροιμία και το αυτό έπραξε η Αννα Βίσση. Η αοιδός χρόνια στο...κουρμπέτι του πενταγράμμου
Αγαπημένη μου Αγγελική,


"Των φρονίμων τα παιδιά πριν πεινάσουν, μαγειρεύουν" λέει μία παροιμία και το αυτό έπραξε η Αννα Βίσση. Η αοιδός χρόνια στο...κουρμπέτι του πενταγράμμου και...βολοδαρμένη στις νυχτερινές πίστες, γνωρίζει καλά πως ο, τι πιο σπέσιαλ κινείται στην πιάτσα, πρέπει να το κλείσεις από...το περασμένο Σάββατο. Ειδάλλως, κάθεσαι και κοιτάς τους αντιπάλους, οι οποίοι φάνηκαν πιο έξυπνοι από εσένα.

Αυτή την στιγμή, το σπέσιαλ που κυκλοφορεί στη νυχτερινή διασκέδαση και αρκετοί αοιδοί θα ήθελαν να είχαν στο πλευρό τους, είναι ο Γιώργος Τσαλίκης. Ο "Σε, σε" έχει εξελιχθεί σε περιζήτητο είδος καθώς σε όποιο μαγαζί πηγαίνει, το γεμίζει επί καθημερινής βάσεως. Για το λόγο αυτό, η Βίσση με την πρώτη ευκαιρία έσπευσε και κατάφερε να τον καπαρώσει για την επόμενη χειμερινή σεζόν, προκαλώντας κιόλας πολλές συζητήσεις.

Το deal έγινε στο κατάλληλο μέρος (Fever) υπό τις κατάλληλες προϋποθέσεις (λίγο ουισκάκι, αρκετό τραγούδι και χορό καθώς και μπόλικο λουλουδοπόλεμο). Ο Τσαλίκης, πριν λίγες μέρες, επισκέφτηκε για πρώτη φορά φέτος, το εν λόγω κέντρο και η περιποίηση που έτυχε από τους οικοδεσπότες, Αννα Βίσση και Γιάννη Πάριο ήταν μεγάλη. Οι δύο καλλιτέχνες, τον καλωσόρισαν, αφιερώνοντας του αρκετά από τα τραγούδια τους. Το μεγάλο πανηγύρι , όμως, έγινε στο δεύτερο μέρος του προγράμματος της Αννούλας, όπου η ίδια, ο Τσαλικάκης και ο Καρβέλας (μετά της Χριστίνας Αναγνωστοπούλου παρακαλώ) έστησαν τρελό χορό επί πίστας. Κι όταν νωρίς τα ξημερώματα η διασκέδαση έλαβε τέλος, πήγαν στο καμαρίνι της αοιδού για τις καθιερωμένες φωτογραφίες και το άνοιγμα της σαμπάνιας. Κάπου εκεί έδωσαν και τα χέρια για την συνεργασία, υπό το σύμφωνο βλέμμα του Καρβέλα, ο οποίος τρέφει μια συμπάθεια για τον "Σε, σε". Αυτό, πάλι μου φαίνεται καλό και...σπάνιο (για τα δεδομένα του συνθέτη).