Γέννησε η Κλόντια Σίφερ!

31.01.2003
Αγαπημένη μου Αγγελική, σε πελάγη ευτυχίας πλέει από το απόγευμα της Πέμπτης η Κλόντια Σίφερ καθώς έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο αγόρι. Το διάσημο μοντέλο και ο σύζυγός της Γιον Βόιτ
Αγαπημένη μου Αγγελική,


Σε πελάγη ευτυχίας πλέει από το απόγευμα της Πέμπτης η Κλόντια Σίφερ καθώς έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο αγόρι. Το διάσημο μοντέλο και ο σύζυγός της Γιον Βόιτ έγιναν για πρώτη φορά γονείς και το γεγονός αυτό τους έχει πάρει τα μυαλά. Αν και μέχρι να έρθει στον κόσμο ο μπόμπιρας, η Κλόντια και ο Γιον ήταν φοβισμένοι για το αν θα πάνε όλα καλά.

Τώρα, όμως που μάνα και γιος χαίρουν άκρας υγείας, δεν έχουν πρόβλημα να το επαναλάβουν όχι μία, αλλά δύο, μη σου πω και τρεις φορές. Ο μικρός Βόιτ ζυγίσει 2,78 κιλά και γεννήθηκε με καισαρική, που είχε κανονίσει να γίνει η μητέρα του, αρκετές μέρες πριν από την κανονική ημερομηνία. Θες η Κλόντια να επιθυμούσε να είναι ο κανακάρης της Υδροχόος του πρώτου δεκαήμερου; Όνομα προς το παρόν δεν έχουν βρει, αλλά αυτή τη στιγμή είναι το λιγότερο που τους απασχολεί.

Το διάσημο μοντέλο από το νοσοκομείο του Λονδίνου, όπου γέννησε, με δάκρυα στα μάτια - όπως άλλωστε κάθε νέα μητέρα στην θέση της - δήλωσε πως γι αυτήν πλέον ξεκίνησε μία νέα ζωή. "Δεν έχω νιώσει ποτέ πιο ευτυχισμένη και πιο ερωτευμένη" είπε και μας πήραν τα ζουμιά που μία καλλονή όπως η Κλόντια έχει τα πάντα στην ζωή της. Τέλος πάντων, να μη γίνω κακιά μέρες που είναι.