Ο Πάριος στο REX

30.01.2003
Αγαπημένε μου Σωτήρη, Στο REX βρέθηκε τις προάλλες ο Γιάννης Πάριος με την αγαπημένη του Έλενα και η επίσκεψη του στο εν λόγω κέντρο έχει γίνει talk of the town.
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Στο REX βρέθηκε τις προάλλες ο Γιάννης Πάριος με την αγαπημένη του Έλενα και η επίσκεψη του στο εν λόγω κέντρο έχει γίνει talk of the town. Ο γνωστός αοιδός - με αφορμή ένα ρεπό του στο Fever - πήγε στο REX για πρώτη φορά φέτος προκειμένου να δει από κοντά τον γιο του, Χάρη ο οποίος συμμετέχει στο σχήμα. Η είσοδος του Πάριου στον χώρο, σήμανε συναγερμό και το καλύτερο πρώτο τραπέζι, με την πίστα στα πόδια τους, κλείστηκε γι αυτόν και την παρέα του.

Ο αοιδός όλο το βράδυ κράταγε το χέρι της καλής του, την οποία συχνά πυκνά έσκυβε και φιλούσε, έτσι για να μην ξεχνάνε και τον έρωτα τους. Όταν βγήκε ο Χάρης, ο οποίος καλωσόρισε τον πατέρα του, η συγκίνηση του Πάριου ήταν μεγάλη, για να έρθει να δέσει το γλυκό με το ντουέτο που είπαν "Πιο καλή η μοναξιά". Οι θαμώνες, σε μία τέτοια οικογενειακή στιγμή, που εύκολα σε παίρνουν τα ζουμιά, χειροκροτούσαν πατέρα και γιο, ενώ γελούσαν και τα μουστάκια τους επειδή δεν πήγαν στράφι τα λεφτά που έδωσαν.

Την σκυτάλη της διασκέδασης πήρε η Δέσποινα Βανδή, η οποία έσπευσε να ευχαριστήσει τον Πάριο, επειδή αυτός ήταν που την έφερε στην Αθήνα. "Γιάννη μου, αν δεν ήσουν εσύ τώρα μπορεί να δίδασκα ή να τραγουδούσα στην Θεσσαλονίκη" είπε κι έρχομαι να θέσω δυο αποριούλες μου. Πρώτον, ο Βασίλης Καρράς δεν την κατέβασε κάτω; Δεύτερον: είστε σίγουρη κυρία Βανδή μου ότι θα είχατε προλάβει να διοριστείτε; Κλείνω την παρένθεση και συνεχίζω. Το Δεσποινάκι μετά τις ευχαριστίες έπιασε το μικρόφωνο και παρακίνησε τον Πάριο να την συνοδεύσει.

Αυτός ακολούθησε και είπαν δυο ντουέτα. Ο κόσμος από κάτω τους καταχειροκρότησε, ενώ η Έλενα καμάρωνε που χει τέτοιο αγαπημένο. Μετά από αυτό, το πρόγραμμα συνεχίστηκε κανονικά με την Βανδή και τον Χάρη να το αφιερώνουν αποκλειστικά και μόνο σε αυτόν. Άραγε, μετά από την επίσκεψη του Πάριου, η Δέσποινα θα ανταποδώσει με μία στο Fever;