"Αχόρταγη" γυναίκα η Μπρίτνεϊ Σπίαρς!

30.01.2003
Αγαπημένη μου Αγγελική,Από τότε που η Μπρίτνεϊ Σπίαρς κατέληξε στο συμπέρασμα πως τη σήμερον ημέρα μία παρθένα σταρ δεν έχει τύχη, αποφάσισε να μεταλλαχθεί σε "αντρομάνα" σταρ
Αγαπημένη μου Αγγελική,


Από τότε που η Μπρίτνεϊ Σπίαρς κατέληξε στο συμπέρασμα πως τη σήμερον ημέρα μία παρθένα σταρ δεν έχει τύχη, αποφάσισε να το πάρει αλλιώς και κάνοντας στροφή 180 μοιρών, μεταλλάχθηκε σε "αντρομάνα" σταρ. Η Μπρίτνεϊ πλέον, όλα τα σφάζει όλα τα μαχαιρώνει και για του λόγου το αληθές, δεν έχει αφήσει άνδρα...ανεκμετάλλευτο. Τελευταίο της "θύμα" όπως όλα δείχνουν είναι ο ηθοποιός, Κόλιν Φορέλ.

Οι δυο τους έκαναν θεαματική είσοδο στην πρεμιέρα της ταινίας όπου συμπρωταγωνιστεί ο Κόλιν, The Recruit και πιασμένοι από το χέρι περπάτησαν στο κόκκινο χαλί. Όσοι τους είδαν, έμειναν με ανοιχτό το στόμα, όχι γιατί το θέαμα ήταν κουλό, απλά διότι μέχρι τα χτες άλλα ήξεραν. Ότι δηλαδή η αοιδός διατηρεί δεσμό με τον Limp Bizkit των Fred Durst και πως ο συνάδελφος της είναι σφόδρα ερωτευμένος μαζί της και ότι ο Κολιν το τελευταίο διάστημα έχει "καυτά" και περίεργα ραντεβού με την Ντέμι Μουρ, η οποία επίσης δεν αφήνει άνδρα...ανεκμετάλλευτο.

Οι δύο νέοι, πάντως, έδειχναν να έχουν ιδιαίτερη οικειότητα μεταξύ τους, ενώ το γεγονός ότι τα φλας άστραφταν και βρόνταγαν μπροστά τους, διόλου τους πτόησαν. Τουναντίον, όσο η Κόλιν έβλεπε τους φωτογράφους να ασχολούνται μαζί τους, τόσο αυτός έσφιγγε στην αγκάλη του την Μπρίτνεϊ, η οποία όχι μόνο δεν ένιωθε άβολα, αλλά μοίραζε χαμόγελα ευτυχίας. Από αυτά, που μόνο μια ερωτευμένη γυναίκα έχει.