Χώρισαν Κουρνίκοβα - Ιγκλέσιας!

27.01.2003
Αγαπημένη μου Αγγελική, Αλλεργικός στην κρεβατομουρμούρα της Αννα Κουρνίκοβα αποδείχθηκε ο Ενρίκε Ιγκλέσιας, ο οποίος μετά από ένα χρόνο σχέσης της έδωσε...τα παπούτσια στα χέρια.
Αγαπημένη μου Αγγελική,


Αλλεργικός στην κρεβατομουρμούρα της Αννα Κουρνίκοβα αποδείχθηκε ο Ενρίκε Ιγκλέσιας, ο οποίος μετά από ένα χρόνο σχέσης της έδωσε...τα παπούτσια στα χέρια. Ένα από τα πιο αξιοζήλευτα (μη σου πω μισητά για πολλούς και κατανοητούς λόγους) ζευγάρια χώρισαν οριστικά και αμετάκλητα και όποιες ελπίδες για επανασύνδεση είναι απλά...φρούδες. Το λένε άλλωστε και φίλοι του πρώην (πλέον) ζευγαριού, οι οποίοι επιμένουν πως δεν υπάρχει περίπτωση να τα ξαναβρούν καθότι το γυαλί πάει έσπασε.

Αιτία ήταν η γκρίνια της διάσημης τενίστριας, που το τελευταίο διάστημα είχε καταντήσει αηδία. Για να είμαστε δίκαιοι, μία κοπέλα να την πιεις στο ποτήρι σου και να μην θες να τελειώσει, δεν μπορεί στα καλά καθούμενα να κάνει σκηνές ζηλοτυπίας σαν μία κοινή μανταμίτσα. Ο Ενρίκε μας προέκυψε άτακτο αγόρι, το οποίο αρεσκόταν να τσιλημπουρδίζει με την καθεμιά ξανθιά γυναίκα που πετύχαινε στο διάβα του. Η Κουρνίκοβα στην αρχή έκανε υπομονή, όμως, με τον καιρό το πήρε (με το δίκιο της) στο αλλιώς κι άρχισε την γνωστή κρεβατομουρμούρα.

Το ποτήρι ξεχείλισε στην πρόσφατη απονομή των βραβείων Grammy's, όταν στα αυτιά της έφθασαν τα μαντάτα πως ο καλός της όλο το βράδυ ήταν όλο αγκαλίτσες και φιλάκια με διάφορες αιθέριες υπάρξεις. Στο σπίτι τους, στο Μαϊάμι έγινε το έλα να δεις κι αφού κατέληξαν στο συμπέρασμα πως τα γονίδια των Ιγκλέσιας (βλέπε πατέρας Χούλιο) είναι τέτοια που δεν μπορεί να μην ξενοκοιτάξει, αποφάσισαν να χωρίσουν. Ο πόνος της νεαρής τενίστριας είναι δυσβάσταχτος, όμως, με την βοήθεια φίλων και συγγενών προσπαθεί να...αναρρώσει. Δεν πειράζει, καλύτερα να πονέσει τώρα το κορίτσι που χωρίζει, παρά λίγο αργότερα όταν στο όμορφο κεφαλάκι της θα φυτρώνουν όμορφα και μεγάλα κερατάκια!