Παντρεύονται Ντέμης - Βανδή;

27.01.2003
Αγαπημένε μου Σωτήρη, Έχει βουίξει ο τόπος τις τελευταίες μέρες πως ο Ντέμης Νικολαϊδης και η Δέσποινα Βανδή μετά από τέσσερα χρόνια σχέσης, πήραν την μεγάλη απόφαση να παντρευτούν.
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Έχει βουίξει ο τόπος τις τελευταίες μέρες πως ο Ντέμης Νικολαϊδης και η Δέσποινα Βανδή μετά από τέσσερα χρόνια σχέσης, πήραν την μεγάλη απόφαση να παντρευτούν. Όπως ακούγεται και λέγεται, το ζευγάρι μετά τα τελευταία επεισόδια με τον Μάκη Ψωμιάδη, ήρθε πολύ κοντά, με την αοιδό να στέκεται σωστός βράχος στο πλάι του καλού της. Το γεγονός αυτό καθώς και η αίσθηση των...κυνηγημένων τους ένωσε τόσο πολύ, που το ενδεχόμενο του γάμου, τώρα πια είναι ορατό.

Εκεί, δηλαδή, που διαλαλούσαν πως θα παντρευτούν μόνο όταν θα αποφασίσουν να αποκτήσουν ένα παιδί, τώρα το φιλικό τους περιβάλλον λέει πως τον Μάιο θα βάλουν στεφάνι. Ήδη, λένε πως έχουν ξεκινήσει τις προετοιμασίες για την μεγάλη ώρα της τελετής, αλλά μεταξύ μας δεν τα πολύ πιστεύω όλα αυτά. Και τούτο, διότι ο Ντέμης έχει να ασχοληθεί με σοβαρά θέματα, όπως το ποδοσφαιρικό του μέλλον και κάτι τέτοιο στην προκειμένη περίπτωση θα φάνταζε σαν " Θα αφήσει τον γάμο να πάει για πουρνάρια;"

Το σίγουρο, πάντως, στην όλη υπόθεση είναι πως το ζευγάρι αρχίζει να συνέρχεται από τα τελευταία γεγονότα. Ο μεν Νικολαϊδης επέστρεψε στην ΑΕΚ και τις προπονήσεις, η δε Βανδή ξανά έπιασε τους ρυθμούς της στο REX. Για να καταλάβεις πως το Δεσποινάκι επέστρεψε δριμύτερο, την εβδομάδα που μας πέρασε έσπασε το κεφάλι της μέχρι να βρει την λύση στο κουίζ της Τατιάνας Στεφανίδου: ποια διάσημη τραγουδίστρια υποφέρει από ακράτεια. Κι επειδή πρόκειται για μεγάλη γάτα, βρήκε την απάντηση. Δεν μας την δίνεις κι εμάς βρε Δεσποινούλα, που μας έχει φάει η μαύρη περιέργεια;