Η απόπειρα αυτοκτονίας της Μπέρι!

27.01.2003
Αγαπημένη μου Αγγελική, Μανία που την έχει η Χάλεϊ Μπέρι. Με το παραμικρό στραβό που θα της συμβεί, τραβάει μία απόπειρα αυτοκτονίας για να έρθει στα συγκαλά της. Σύμφωνα, με το περιοδικό (κίτρινου Τύπου) Star
Αγαπημένη μου Αγγελική,


Μανία που την έχει η Χάλεϊ Μπέρι. Με το παραμικρό στραβό που θα της συμβεί, τραβάει μία απόπειρα αυτοκτονίας για να έρθει στα συγκαλά της. Σύμφωνα, με το περιοδικό (κίτρινου Τύπου) Star η διάσημη ηθοποιός τον περασμένο Μάρτιο, προσπάθησε να βάλει τέλος στην ζωή της, όταν ανακάλυψε ότι ο σύζυγός της Ερικ Μπένετ, τσιλημπούρδιζε αριστερά και δεξιά, με ο, τι - θηλυκού γένους - είδος κυκλοφορούσε στα περίχωρα.

Το γεγονός αυτό, την πλήγωσε τόσο πολύ που η μόνη λύση ήταν η δοκιμασμένη και στο παρελθόν...απόπειρα αυτοκτονίας! Μόνο που αυτή την φορά, επέλεξε να πάει στον άλλο κόσμο ντίρλα. Πήρε μία χούφτα χάπια, ήπιε και δύο κοκτέιλ κι έπεσε του θανατά. Ευτυχώς, για τον ανδρικό πληθυσμό του πλανήτη και δυστυχώς γι αυτήν, το περιστατικό συνέβη στο ξενοδοχείο, όπου έμενε για τα γυρίσματα του Τζέιμς Μπόντ.

Οι υπεύθυνοι της παραγωγής, επειδή καθυστερούσε να κατέβει, πήγαν στο δωμάτιο της να δουν τι συμβαίνει. Εκεί, την βρήκαν σωριασμένη στο πάτωμα κι αμέσως φώναξαν έναν γιατρό. Στο νοσοκομείο δεν την πήγαν, φοβούμενοι μήπως πάρει έκταση το γεγονός. Μόλις συνήλθε, η Χάλεϊ παραδέχτηκε πως έκανε για ακόμη μία φορά, μία μεγάλη βλακεία και υποσχέθηκε στην κόρη κι τον άντρα της όπως αυτή ήταν η τελευταία φορά. Πάντως μετά την απόπειρα, ο ατακτούλης σύζυγος επέτρεψε στην κερατωμένη και πληγωμένη σύζυγο του κι όπως βλέπουμε τον τελευταίο καιρό είναι και πάλι καλά.

Α, το 1996 η Μπέρι είχε κάνει ξανά απόπειρα αυτοκτονίας, με μονοξείδιο του άνθρακα εκείνη την φορά, επειδή είχε χωρίσει από τον πρώτο της σύζυγο, τον Ντέιβιντ Τζάστις. Μας προέκυψε πολύ ευαίσθητη πανάθεμα της!