Βγαίνει το διαζύγιο της Λοπέζ

24.01.2003
Αγαπημένη μου Αγγελική, Ελεύθερη να παντρευτεί τον καλό της Μπεν Αφλεκ θα είναι η Τζένιφερ Λοπέζ από την Κυριακή. Την σημαντική αυτή μέρα θα βγει το διαζύγιο της με τον Κρις Τζούντ,
Αγαπημένη μου Αγγελική,


Ελεύθερη να παντρευτεί τον καλό της Μπεν Αφλεκ θα είναι η Τζένιφερ Λοπέζ από την Κυριακή. Την σημαντική αυτή μέρα θα βγει το διαζύγιο της με τον Κρις Τζούντ, οπότε η διάσημη αοιδός θα είναι κι επισήμως μία όμορφη ζωντοχήρα. Όχι, για πολύ όμως, διότι ως γνωστών στις 14 του Φλεβάρη, ημέρα των ερωτευμένων, η Τζένιφερ θα έλθει εις γάμου κοινωνία με τον Μπεν.

Δύο φορές έχει παντρευτεί και χωρίσει αυτό το κορίτσι και μυαλό δεν έβαλε, αλλά μεταξύ μας με τον Αφλεκ για σύζυγο κι εγώ ακόμη θα έκανα το...λάθος. Ωστόσο, το διαζύγιο της με τον Τζουντ δεν ήταν κι ο, τι ευκολότερο καθότι για να της το δώσει, έπρεπε να του καταβάλει το διόλου ευκαταφρόνητο ποσό των...9,5 εκατομμυρίων δολαρίων. "Η τιμή, τιμή δεν έχει" λέει ο λαός και ο χορευτής μας εκτίμησε πως έπρεπε να πράξει ανάλογα. Και καλά έκανε δηλαδή ο άνθρωπος, διότι δεν είναι λίγο να σε αφήνει η γυναίκα σου για έναν κούκλο άντρα που ακούει στο όνομα Μπεν Αφλεκ.

Η Λοπέζ επειδή βιαζόταν να πάρει το διαζύγιο, προκειμένου να παντρευτεί, δέχτηκε να δώσει τα χρήματα. Και αυτή τι "κάψα" να ξανά μανά ντυθεί νύφη; Α, τα όσα λέγονται περί αναβολής του γάμου, τσακωμούς με τον Μπεν και άλλα τέτοια ανήκουν στην σφαίρα της φαντασίας κακών ανθρώπων που δεν θέλουν να δουν τα παιδιά να ευτυχούν!