Βγαίνει το Fame Story Special!

24.01.2003
Αγαπημένε μου Σωτήρη,"Φάρμα επωνύμων" εσείς; "Fame Story Special" εμείς. Ο λόγος για τον ΑΝΤ1, ο οποίος σιγά μην καθόταν με σταυρωμένα χέρια
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


"Φάρμα επωνύμων" εσείς; "Fame Story Special" εμείς. Ο λόγος για τον ΑΝΤ1, ο οποίος σιγά μην καθόταν με σταυρωμένα χέρια στο αντίπαλο δέος που ακούει στο όνομα Mega και συγκεκριμένα Φάρμα. Οι άνθρωποι του εν λόγω καναλιού αποφάσισαν να δώσουν την δική τους απάντηση με μία εξίσου...πρωτότυπη ιδέα, ελπίζοντας πως τα μηχανάκια της AGB δεν θα πάρουν φωτιά μόνο για την εκπομπή των αντιπάλων.

Το "Fame Story Special", λοιπόν, θα έχει πρωταγωνιστές δέκα από τους fameστορίτες, ανάμεσα τους ο Νότης, ο Θάνος, ο Γρηγόρης, η Ελεάννα, η Φωτεινή, η Ιωάννα και μάλλον ο Νίνο. Οι εν λόγω φερέλπιδες αοιδοί δεν πρόκειται να κλειστούν ξανά στην Ακαδημία και να αρχίσουν τα μαθήματα. Θα αντιμετωπιστούν ως νέο αίμα του πενταγράμμου και ως τέτοιο που θα είναι, οι κάμερες θα τους ακολουθούν κατά πόδας σε συνεντεύξεις, φωτογραφήσεις και στις πρόβες για την "Έξοδο Κινδύνου", όπου πρόκειται να εμφανιστούν. Όπως καταλαβαίνεις, το εν λόγω reality -γιατί περί τέτοιου πρόκειται - θα έχει μπόλικη μουσική και σε αυτό ποντάρουν οι ιθύνοντες του καναλιού.

Σου λένε: στους χαλεπούς "εκβιαστικούς" καιρούς, ο κόσμος χρειάζεται τραγούδι για να ανέβει το κέφι. Άσε, που θα έχουμε την ευκαιρία να μάθουμε ποιο είναι το πρόγραμμα ενός αοιδού. Η ιδέα ως φαίνεται θα ενθουσιάσει τις απανταχού φαν των fameστοριτών, οι οποίες θα έχουν και πάλι στις οθόνες τους, το Νότη, το Νίνο και τα άλλα παιδιά που για την πάρτη τους έκοψαν μέχρι και τις φλέβες τους. Αν τελικά υλοποιηθεί η ιδέα αυτή, τότε το "Fame Story Special" θα βγει στον αέρα στις αρχές Φεβρουαρίου, απέναντι από την Φάρμα.