Οι επιπολαιότητες της Μαντόνα!

28.01.2003
Αγαπημένη μου Αγγελική,Υπερβολική μέχρι αηδίας είναι η Μαντόνα, η οποία αν υπήρχε βραβείο "Η μάνα της χρονιάς" σίγουρα δεν θα ήταν υποψήφια.
Αγαπημένη μου Αγγελική,


Υπερβολική μέχρι αηδίας είναι η Μαντόνα, η οποία αν υπήρχε βραβείο "Η μάνα της χρονιάς" σίγουρα δεν θα ήταν υποψήφια. Η διάσημη αοιδός, ως original star που είναι (και δεν το αμφισβητεί κανείς αυτό), έχει λογής λογής χούγια, φετίχ και άγιος ο Θεός. Το θέμα είναι πως τις "επιθυμίες" της σταρ τις μεταφέρει στην δύσμοιρη εξάχρονη κόρη της, την Λούρδη. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα το νήπιο να έχει αποκτήσει συνήθειες, όμοιες με εκείνες της Βικτόρια Μπέκαμ, της Τζένιφερ Λοπέζ και άλλων διάσημων γυναικών.

Τελευταία επιπολαιότητα της Μαντόνα είναι η δίαιτα που αποφάσισε να κάνει αυτή και η μικρή, επειδή η μάνα έχει πάρει κάποια περιττά κιλά. Κατά το "μαζί με τον βασιλικό ποτίζεται και η γλάστρα" κάθε φορά που η καλλιτέχνιδα αποφασίζει να χάσει δυο τρία από τα...γεροντόπαχα της, η μικρή περνάει σε περιόδους λιτότητας. Αυτή την φορά ας πούμε, η δίαιτα απαγορεύει αυστηρά, τα γλυκά, τα ψωμιά, τους υδατάνθρακες και επιτρέπει μόνο φρούτα και λαχανικά.

Άντε τώρα να πείσεις το εξάχρονο να μην φάει την κουκου - ρούκου του ή να μην κάνει παπάρα στην σάλτσα. Λέγεται, μάλιστα, πως η μικρή τραβάει μεγάλα ζόρια με την τελευταία δίαιτα κι έχει φτάσει σε τέτοιο σημείο, που το δύσμοιρο παρακαλάει τους δασκάλους της να της δώσουν ένα κομμάτι γλυκό. Οι παιδαγωγοί, ωστόσο, τηρούν (τρομάρα να τους έρθει) κατά γράμμα τις εντολές της Μαντόνα και δεν δίνουν στο παιδί ούτε ένα ψίχουλο. Κορδόνια γίνονται τα νεύρα της Λούρδης κι επειδή η μητέρα της ήξερε πως θα αντιδρούσε έτσι το παιδί, μετά το σχολείο την πηγαίνει σε μαθήματα γιόγκα. Είδες η προνοητική η μάνα;