Τι κρύβεται πίσω από την άγρια δολοφονία του Σεργιανόπουλου;

04.06.2008
Σοκ έχει προκαλέσει η άγρια δολοφονία του Νίκου Σεργιανόπουλου, ο οποίος βρέθηκε το πρωί της Τετάρτης μαχαιρωμένος στο διαμέρισμά του, στο Παγκράτι. Ο ηθοποιός φέρει πολλαπλά τραύματα από μαχαίρι
Σοκ έχει προκαλέσει η άγρια δολοφονία του Νίκου Σεργιανόπουλου, ο οποίος βρέθηκε το πρωί της Τετάρτης μαχαιρωμένος στο διαμέρισμά του, στο Παγκράτι. Ο ηθοποιός φέρει πολλαπλά τραύματα από μαχαίρι στο θώρακα αλλά και το λαιμό, ενώ από τα στοιχεία που βρέθηκαν προκύπτει ότι πρόκειται για πάνω από έναν δράστες και σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις ήταν γνωστοί του.

Τον Σεργιανόπουλο βρήκε γύρω στις 7 το πρωί μέσα σε μία λίμνη αίματος η οικιακή βοηθός του και αμέσως κάλεσε την αστυνομία. Το σπίτι ήταν αναστατωμένο, ενώ βρέθηκαν άδεια μπουκάλια μπύρας και αρκετά ποτήρια, που σημαίνει ότι ο άτυχος ηθοποιός είχε επισκέπτες. Η αστυνομία ερευνά όλες τις πιθανότητες και τα κίνητρα του δράστη ή δραστών, χωρίς να αποκλείει κάθε ενδεχόμενο.

Μάλιστα, το γεγονός ότι η πόρτα του σπιτιού ήταν παραβιασμένη από μέσα - που σημαίνει ότι ήταν κλειδωμένη όσο ο Σεργιανόπουλος και οι επισκέπτες του βρίσκονταν μέσα - δημιουργεί περισσότερα ερωτήματα. Ο ηθοποιός βρέθηκε σε ύπτια θέση ημίγυμνος, ενώ το μαχαίρι δε βρέθηκε. Ο ιατροδικαστής φαίνεται να υπολογίζει ως ώρα θανάτου γύρω στις 12 τα μεσάνυχτα. Επίσης, η αστυνομία εκτιμά ότι ο δράστης ή οι δράστες, μετά από την δολοφονία προσπάθησαν να ληστέψουν το θύμα, αφού το σπίτι βρέθηκε αναστατωμένο. Στον τόπο του εγκλήματος βρίσκονται αξιωματικοί του Τμήματος Εγκλημάτων Κατά Ζωής της Ασφάλειας Αττικής, οι οποίοι ερευνούν την υπόθεση, καθώς και ο ιατροδικαστής κ. Κουτσάφτης.