Ο νέος έρωτας της Λιζ Χάρλεϊ

23.01.2003
Αγαπημένη Αγγελική, Βασανίστηκε πολύ, αλλά τελικά η Λιζ Χάρλεϊ κατάφερε να ξαναβρεί τον έρωτα. Κι επειδή, κάποια έχασε την τύχη της και την βρήκε η Λιζ, ο νέος αγαπημένος της είναι ένας πλούσιος άνδρας και γνωστός στην υψηλή κοινωνία.
Αγαπημένη Αγγελική,


Βασανίστηκε πολύ, αλλά τελικά η Λιζ Χάρλεϊ κατάφερε να ξαναβρεί τον έρωτα. Κι επειδή, κάποια έχασε την τύχη της και την βρήκε η Λιζ, ο νέος αγαπημένος της είναι ένας πλούσιος άνδρας και γνωστός στην υψηλή κοινωνία. Ο Arun Nair, συγκεκριμένα, αν έχεις ακουστά. Το ζευγάρι βγαίνει εδώ κι έναν μήνα περίπου και παρόλο που η σχέση τους είναι στις πολύ αρχές της, οι δυο τους δεν έχουν πρόβλημα να κάνουν δημόσιες εμφανίσεις.

Η τελευταία τους και πιο επίσημη έγινε τις προάλλες στο Παρίσι στην επίδειξη μόδας του Κριστιάν Ντιόρ. Άστραψαν και βρόντηξαν τα φλας των φωτογράφων σαν έκανε είσοδο το ζευγάρι, ενώ εκείνοι όσο έβλεπαν τις μικρές λάμψεις να θαμπώνουν τα ωραία τους μάτια, τόσο αγκαλιάζονταν και κρατούσαν σφιχτά ο ένας το χέρι του άλλου. Ο εκλεκτός της ασχολείται με την βιομηχανία υφασμάτων και κινείται στους ίδιους κοσμικούς κύκλους με την Λιζ. Εξ' ου και η γνωριμία τους, η οποία χρονολογείται πριν από το δεσμό της με τον Στίβεν Μπινγκ, πάμπλουτο παραγωγό ταινιών και πατέρας του γιου της Νταμιάν.

Ο έρωτας τους προέκυψε μπορούμε να πούμε στα ξαφνικά, όταν οι δύο φίλοι ανακάλυψαν πως ταιριάζουν σαν χαρακτήρες και κατ' επέκταση μπορούνε να κάνουν χωριό. Έκτοτε είναι συνέχεια μαζί περνώντας τον καιρό τους πότε στο St. Moritz, όπου διατηρεί σπίτι ο Arun και πότε στο Λονδίνο, όπου επίσης διαθέτει ένα...φτωχικό. Είπαμε, ο άνθρωπος το φυσάει το χρήμα. Εκτός από πλούσιος, ο Nair είναι μισός Ινδός και μισός Γερμανός.