Στην Αθήνα ο Ντάνιελ Ντεϊ Λούις

23.01.2003
Αγαπημένη μου Έβελυν, Στην Αθήνα βρίσκεται από το απόγευμα της Τρίτης, ο Ντάνιελ Ντεϊ Λιούις και δικαιολογημένα τα θηλυκά της πόλης απεγνωσμένα προσπαθούν να τον πετύχουν κάπου για ένα του βλέμμα
Αγαπημένη μου Έβελυν,


Στην Αθήνα βρίσκεται από το απόγευμα της Τρίτης, ο Ντάνιελ Ντεϊ Λιούις και δικαιολογημένα τα θηλυκά της πόλης απεγνωσμένα προσπαθούν να τον πετύχουν κάπου για ένα του βλέμμα. Φευ, όμως, ο διάσημος ηθοποιός με το που πάτησε το πόδι του στην χώρα μας, ξεκαθάρισε πως ο σκοπός της επίσκεψης τους είναι απόλυτα ιερός καθώς τα έσοδα από την πρεμιέρα της ταινίας όπου πρωταγωνιστεί "Οι συμμορίες της Νέας Υόρκης" θα διατεθούν στην Εταιρεία Προστασίας Σπαστικών, στην οποία μάλιστα αναμένεται να δώσουν το παρών και πολλοί σταρ της εγχώριας show biz. Έτσι, παντός τύπου σουφερτά σε "πολιτιστικά κέντρα" των Αθηνών, όπως και δείπνα σε σικ εστιατόρια, αποκλείονται δια ροπάλου.

Οι προθέσεις του εξάλλου, φάνηκαν από την πρώτη στιγμή, όπου ο διάσημος ηθοποιός ταξίδεψε σε οικονομική θέση και ουχί στους VIP' S, προκειμένου να μην διαρρεύσει στους δημοσιογραφικούς κύκλους με ποια πτήση θα έρθει. Έτσι, στο αεροδρόμιο οι μόνοι που πήγαν να τον παραλάβουν ήταν οι άνθρωποι που τον συνόδευσαν στο ξενοδοχείο "St. George Lycabettus", στο οποίο έχει καταλύσει. Ο Ντεϊ Λιούις, το πρωί της Τετάρτης έδωσε συνέντευξη Τύπου στην οποία εκτός της ταινίας μίλησε και για την Ελλάδα, η οποία ως φαίνεται του έχει φέρει γούρι.

Την πρώτη φορά που μας είχε επισκεφτεί ήταν για την ταινία "Το αριστερό μου πόδι", όπου μία εβδομάδα μετά πήρε το Όσκαρ για τον ρόλο του αυτό. Η δεύτερη φορά ήταν για τις "Μάγισσες του Σάλεμ" ταινία που επίσης έτυχε μεγάλης εισπρακτικής επιτυχίας και τώρα ήρθε για τις "Συμμορίες", όπου είναι και πάλι υποψήφιος για Όσκαρ. Άντε και με το αγαλματάκι Ντάνιελ! Στην συνέντευξη ήταν απλός και ντυμένος casual, ενώ ως γνήσιος Ιρλανδός έπινε τσάι. Αν και δεν είχε κλείσει μάτι όλο το βράδυ, εξαιτίας ενός κομπρεσέρ (κι αυτοί δεν μπορούσαν να σταματήσουν τα έργα για ένα βράδυ; Κοτζάμ, VIP καλεσμένο είχαμε) ήταν σε μεγάλα κέφι. Η καλύτερη στιγμή, πάντως, της συνέντευξης ήταν η ώρα του...στριπτίζ του Ντάνιελ. Από την πολλή ζέστη που επικρατούσε στον χώρο, ο άνθρωπος ήρθε κι έβγαλε την μπέμπελη, με αποτέλεσμα να πετάξει το μπουφάν του και να μείνει με ένα στενό T-Shirt. Δεν το συζητώ, ήταν χάρμα οφθαλμών!