Σε ντοκιμαντέρ ο Μάικλ Τζάκσον!

21.01.2003
Αγαπημένη μου Αγγελική, Που να φανταζόταν ο Μάικλ Τζάκσον τότε που πήρε την απόφαση από μαύρος να γίνει άσπρος, ότι κάποτε θα ερχόταν η μέρα που θα ήταν θέμα σε ντοκιμαντέρ για τα παράξενα και παράδοξα του πλανήτη.
Αγαπημένη μου Αγγελική,


Που να φανταζόταν ο Μάικλ Τζάκσον τότε που πήρε την απόφαση από μαύρος να γίνει άσπρος, ότι κάποτε θα ερχόταν η μέρα που θα ήταν θέμα σε ντοκιμαντέρ για τα παράξενα και παράδοξα του πλανήτη. Αν κάποιος του το σφύριζε, ο πάλαι ποτέ "Βασιλιάς της ποπ" ίσως και να αναθεωρούσε, διότι δεν υπάρχει μεγαλύτερη κατάντια από αυτή. Το τηλεοπτικό δίκτυο NBC ετοιμάζει το πρωτότυπο αυτό αφιέρωμα και μάλιστα έχουν κάνει ολόκληρη έρευνα πάνω στο φαινόμενο - Τζάκσον.

Εξάλλου, είπαμε πως πρόκειται για ντοκιμαντέρ και σε τέτοιου είδους εκπομπές η έρευνα έχει τον πρώτο λόγο. Στο αφιέρωμα, πέρα από τις γνωστές επιπτώσεις των πάμπολλων επεμβάσεων (αλλαγή χρώματος, του έπεσε η μύτη και τα συναφή) δίνονται ιατρικές λεπτομέρειες για τον τρόπο που επιτεύχθηκαν όλα τα παραπάνω. Για να μαθαίνουμε δηλαδή κι εμείς οι κοινοί θνητοί. Ο Μάικλ δεν έχει αντιδράσει για την εκπομπή αυτή, καθώς δεν είναι η πρώτη που αναφέρεται στην περίπτωσή του.

Πριν λίγους μήνες, άλλο ένα τηλεοπτικό κανάλι είχε προβάλει ανάλογη ντοκιμαντερίστικου ύφους εκπομπή, που είχε ως θέμα το "γλυκό" πρόσωπο του σούπερ σταρ. Μάλιστα, τότε μέσα από φωτογραφίες έδειχναν πώς ήταν και πώς κατάντησε ο Τζάκσον. Ωστόσο, ο ίδιος όπου βρεθεί κι όπου σταθεί δηλώνει πως νιώθει "μαύρος". Άντε βγάλε άκρη τώρα.