Η ώρα της χολής!

21.01.2003
Αγαπημένε μου Σωτήρη, Πιο εύκολα μπορείς να δώσεις απάντηση στο ερώτημα: "Η κότα έκανε το αυγό ή το αυγό την κότα" παρά στο βασανιστικό ερώτημα: "Είναι μαζί ο Μιχάλης Κωνσταντίνου και η Νίκη Κάρτσωνα;".
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Πιο εύκολα μπορείς να δώσεις απάντηση στο ερώτημα: "Η κότα έκανε το αυγό ή το αυγό την κότα" παρά στο βασανιστικό ερώτημα: "Είναι μαζί ο Μιχάλης Κωνσταντίνου και η Νίκη Κάρτσωνα;". Εκεί που όλοι (ελευθέρα κορίτσια, ελεύθερα αγόρια, ο Παναθηναϊκός, το σόι του Μιχαλάκη) πιστέψανε πως το ζευγάρι χώρισε οριστικά και αμετάκλητα, κατέφθασαν οι πρώτες πληροφορίες πως οι δύο νέοι ξανά μανά συνήψαν σχέση. Ο ερωτάς τους λένε ήτο τόσο σφοδρός που ο γνωστός ποδοσφαιριστής και το μοντέλο δεν βάσταξαν μακριά ο ένας από τον άλλον και παρόλη την αντίθετη άποψη τόσων νοματαίων, έδωσαν μια δεύτερη ευκαιρία. Για να μην τους πάρουν, δε, πρέφα τίποτα γνωστά μάτια πήραν τα βουνά για να ζήσουν ανέμελα τις ερωτικές τους στιγμές. Έλα, όμως, που ο κόσμος είναι μικρός και κάποιοι λένε πως τους είδαν να κάνουν σκι στο Καρπενήσι.

Και μια που αναφέρθηκα στον Κωνσταντίνου, να παραμείνω στον χώρο του ποδοσφαίρου και να μιλήσω για τη Δέσποινα Βανδή. Της αοιδούς της έχει κάτσει άσχημα το ντου που έκανε ο Μάκης Ψωμιάδης στο σπίτι τους και με την πρώτη ευκαιρία ρίχνει την μπηχτή της. Την περασμένη Κυριακή, δύο παίκτες του Παναθηναϊκού, ο Αγγελος Μπασινάς και ο Γιώργος Καραγκούνης πήγαν στο REX, προκειμένου να γλεντήσουν για τη νίκη της ομάδας τους επί του Ακράτητου και κατ' επέκταση τον άτυπο τίτλο του πρωταθλητή χειμώνα. Η Βανδή, μόλις τους είδε, δεν βάσταξε και από μικροφώνου το είπε το παράπονο της: "Εσάς βλέπω σας αφήνουν να βγαίνετε την Κυριακή το βράδυ. Γιατί κάποιους άλλους δεν τους αφήνουν". Είδες, κάτι αδικίες βρε Δέσποινα μου; Γιατί δε λες στον Ντέμη να πάρει μια μεταγραφή στον Παναθηναϊκό, να μπορεί ο άνθρωπος να ξεσκάει;

Τέλος, η Τατιάνα Στεφανίδου το καλοκαίρι θα ντυθεί νυφούλα στο πλευρό του Νίκου Ευαγγελάτου. Τα προβλήματα που είχε στο διαζύγιο από τον πρώτο της γάμο ξεπεράστηκαν και τώρα μπορεί να κάνει τον δεύτερο. Παρανυφάκι του ζεύγους θα είναι ο γιος τους Νικόλας, ενώ ήδη η Τατιάνα έχει ήδη αρχίσει να ψάχνει για νυφικό. Κρίμα που θα γίνει μες στο κατακαλόκαιρο και η Λαμπίρη θα είναι διακοπές, ώστε να έχουμε πλήρες ρεπορτάζ για την τελετή. Γιατί δε νομίζω πως η Τατιάνα θα κάνει "Φύλλο και φτερό" την προσωπική της αυτή στιγμή; Λέμε τώρα!