Σε μιούζικαλ Βανδή - Γαρμπή

21.01.2003
Αγαπημένη μου Αγγελική, Εμπρός στον δρόμο που χάραξε η Αννα Βίσση περπατούν δύο εξίσου διάσημες συνάδελφοί της, η Δέσποινα Βανδή και η Καίτη Γαρμπή.
Αγαπημένη μου Αγγελική,


Εμπρός στον δρόμο που χάραξε η Αννα Βίσση περπατούν δύο εξίσου διάσημες συνάδελφοί της, η Δέσποινα Βανδή και η Καίτη Γαρμπή. Οι δύο αοιδοί ανέκαθεν λένε πως έβλεπαν με καλό μάτι το μιούζικαλ, όμως, τον τελευταίο καιρό σκέφτονται πολύ σοβαρά το ενδεχόμενο να αφήσουν τις πίστες και να αναλάβουν δράση επί θεατρικής σκηνής. Μάλιστα, όπως ακούγεται, αυτή την φορά βρίσκονται πολύ κοντά στην πραγματοποίηση του ονείρου τους τούτου.

Η Βανδή πέρυσι είχε δεχτεί πρόταση από γνωστό θεατρικό επιχειρηματία να ανεβάσει ένα μιούζικαλ, όμως, τότε είχε ευγενικά αρνηθεί - αφού πρώτα το είχε σκεφτεί καλά - επειδή θεωρούσε πως ήταν πολύ νωρίς για να αναλάβει ένα τέτοιο εγχείρημα. Από τότε πέρασαν δύο χρόνια (μαζί με την φετινή χρονιά) εμπειρίας στην πίστα του REX με τα χορευτικά, τα ζογκλερικά και τα σκετς της, οπότε το πλήρωμα του χρόνου έφθασε. Ήδη έχει κατά νου της κάποιες προτάσεις, τις οποίες ακόμη και τώρα που περνάει δύσκολες ώρες με την ιστορία Ντέμη - Ψωμιάδη, συζητάει. Δεν αποκλείεται, λοιπόν, τον επόμενο χειμώνα να αφήσει τις πίστες και να ανέβει στο θεατρικό σανίδι.

Η Καίτη Γαρμπή από την άλλη, αν και πάντα της άρεσε το θέατρο δεν είχε ποτέ σκεφτεί πως μπορεί να ασχοληθεί με αυτό. Την ιδέα του μιούζικαλ λέγεται πως της έβαλε η κολλητή της, Δήμητρα Λιάνη και ο αγαπημένος αυτής, Κώστας Σπυρόπουλος, οι οποίοι πιστεύουν στις δυνατότητες της Καιτούλας. Μετά από μία τέτοια παρότρυνση λογικό κι επόμενο ήταν, η αοιδός να αρχίσει να καλοσκέφτεται το ενδεχόμενο να ανεβάσει ένα μιούζικαλ την επόμενη χρονιά. Έτσι και το όνειρό της θα κάνει πραγματικότητα, αλλά και η οικογένεια της θα την βλέπει περισσότερες ώρες, αφού θα έχει ανθρώπινο ωράριο.

Η πρώτη διδάξασα τώρα, Αννα Βίσση πρόκειται να ανοίξει σε όλες τις συναδέλφους της τον δρόμο προς τον κινηματογράφο. Λέγεται, πως η απόλυτη σταρ πρόκειται να συμπρωταγωνιστήσει σε μία ταινία με τον Αλέξη Γεωργούλη, εξ' ου και οι τελευταίες φιλικές σχέσεις που έχουν αναπτύξει. Όσον αφορά το κεφάλαιο μιούζικαλ, ήδη ο Καρβέλας έχει ξεκινήσει να γράφει το επόμενο έργο στο οποίο πρωταγωνίστρια θα είναι (ποια άλλη;) η Βίσση.